Vihellyksen jälkeen: Jälleen yksi "varma mitali"

LIIGA / Artikkeli
Virtanen edustaa TPS:ssa pelaajia parhaassa iässä.
Kuva © Timo Savela
Vihellyksen jälkeen -podcastien ennakkokeskustelut lähestyvät huipennustaan, kun toiseksi viimeisessä jaksossa ryhdytään käsittelemään suoraan pudotuspeleihin selviäviä joukkueita.

Vauhtikaksikko Vihellyksen jälkeen -podcastien takaa on jälleen vauhdissa, kun syyniin pääsevät joukkueet sijoilta 4-6. Toimittajat Lassi Seppä ja Niko Björksten perkaavat tässä jaksossa Liigan joukkueita lännestä ja pohjoisesta.

Ensimmäisenä ruoditaan länsirannikon ylpeyden, Lukon, maalivahtitilannetta. Tilanne aiheuttaa kaksikon välille erimielisyyksiä.

− Kähkönen ei tule lunastamaan niitä odotuksia, jotka häneen on asetettu, Björksten tinttaa.

Seppä puolestaan on täysin eri mieltä. Keskustelu Lukon maalivahtitilanteesta äityy varsin mielenkiintoiseksi. Ryan ZapolskiRasmus Rinne -kaksikko on kuitenkin vain muisto raumalaisten mielissä.

Ari-Pekka Selinin luotsaama TPS lähtee jälleen kovin odotuksin kauteen.

− Turussa juhlitaan jälleen yhtä "varmaa mitalia", täräyttää Seppä huonon Turun murteen imitaation sävyttämänä.

Vihellyksen jälkeen -kaksikko tekee huomion, jonka mukaan TPS:n kokoonpanossa on merkittävä kahtiajako, jonka yksi väliinputoajista on Jonne Virtanen.

Entä mitä tekee Patrik Virta ja mitä häneltä odotetaan?

Kärppiä odotetaan vuosi toisensa jälkeen mitalikolmikkoon. Seppä ja Björksten pudottavat oululaiset kuitenkin sijalle 4.

Björksten epäilee, että Juha Junnon täytyy raottaa kukkaronnyörejä, jotta Kärpät pärjäisi vertailussa kärkijoukkueisiin. Sepän kanta poikkeaa kuitenkin Björkstenin näkemyksestä.

Yksi Kärppien hankinnoista on erityisesti Björkstenin mieleen, mutta Seppä on hieman eri linjoilla.

− Hän ei ole kovin mediaseksikäs nimi, vaikka käsistään taitava onkin, toteaa Seppä.

Mikäli podcast herätti sinussa mielipiteitä tai muita tuntemuksia, niin osallistu keskusteluun Twitterin puolella hashtagilla #vihellyksenjälkeen. Sepän ja Björkstenin löydät nimimerkeillä @lassiseppa ja @nikobjo.

Viikon aiemmat jaksot löydät täältä: Vihellyksen jälkeen: Nyt ei hyvältä näytä, Vihellyksen jälkeen: Tikittävä aikapommi purkautuu & Vihellyksen jälkeen: "Mitä sä oot syönyt?"

» Lähetä palautetta toimitukselle