x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Heiskanen luottaa omiin kykyihinsä myös tulevassa Sveitsi-kamppailussa.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Heiskanen aikoo lähteä rohkeasti puolivälierään: "Minulla on lupa nousta"

Miro Heiskanen odottaa innolla pudotuspelien alkua. Hänen mielestään Sveitsin kaataminen vaatii joukkueelta tähän asti turnauksen parhaan pelin. Leijonapuolustaja ei ole huolissaan sudenkuopista, joita tuleva vastustaja saattaa tuoda mieliin alkusarjakamppailuista.

Leijonat voitti miesten MM-kisojen B-lohkon, ja kohtaa näin ollen A-lohkon neljänneksi sijoittuneen Sveitsin. Miro Heiskanen ei pelkää ottelua, vaikka joukkue on kokenut tappiot hyvin vastaavanlaisia joukkueita, Saksaa ja Tanskaa vastaan.

− Hyvä jengi on tulossa vastaan, ja parhaan pelimme joudumme pelaamaan voittaaksemme. Kunhan pelaamme samalla tavalla kuin Yhdysvaltoja ja Kanadaa vastaan, niin saamme hyvän tuloksen, Heiskanen pohtii.

Tietyt eurooppalaiset joukkueet eivät pidä karvausta kovin korkealla, ja tyytyvät lähinnä puolustamaan oman maalin edustaa. Se ei ole kuitenkaan hankaloittanut suomalaispuolustajan pelaamista.

− Pääsen ihan hyvin käyttämään vahvuuksiani myös näissä peleissä. Pystyn hyvin tukemaan hyökkäyksiä, vaikka siinäkin on parannettavaa. Pohjoisamerikkalaisia joukkueita vastaan ei ole juurikaan aikaa lähteä omista hyökkäämään.

Connor McDavid pääsi luistelemaan Heiskasen ohi Suomen ja Kanadan välisessä ottelussa. Nuoren supertähden nopeuskaan ei yllättänyt Heiskasta, vaikka pitikin kanadalaista tähän asti vaarallisimpana yksittäsenä vastustajan pelaajana.

− Taitavia ja hyviä pelaajia. Heiltä löytyy myös oveluutta karvaustilanteissa, ja niiden kanssa on oltava hereillä koko ajan. En mieti näiden kovien pelin jälkeen sen ihmeemmin mitään − ehkä joitain pieniä asioita, joita voi parantaa.

Ennen torstain iltapeliä Leijonilla on runsaasti aikaa latautua ja valmistautua kaikin tarvittavin tavoin. Saksa-ottelun kaltaista ulospuhallusta ei varmasti nähdä.

− Samalla tavalla valmistaudumme kuin kaikkiin peleihin aiemminkin − niin hyvin kuin mahdollista. Pyrin parantamaan hyökkäyspään pelaamistani, kuten esimerkiksi nousuja. Niitä voi lisätä jossain tilanteissa. Minulla on lupa nousta silloin, kun paikka on, kertoi Heiskanen todeten samalla, että kansainvälisillä kentillä taitotaso on sen verran Liigaa korkeammalla, ettei aikaa erikoisuuksiin ole.

− Olen tykännyt meidän pelitavasta. Ei tarvitse pohtia, että saako mennä vai ei. Vapaasti ja rohkeasti on saanut pelata. Ei ainakaan pelitavan takia tarvitse murjottaa kopissa, kiittelee nuori puolustaja Leijonien pelifilosofiaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Heiskanen janoaa ylivoimavastuuta − varoittaa jo McDavidista: "Silloin voi tulla kiire"

MAAJOUKKUE | 12.5.2018 7:00
Leijonien ykkösparin puolustaja Miro Heiskanen, 18, ei ole ainakaan vielä päässyt ylivoimalle MM-turnauksen aikana, mutta haluja siihenkin rooliin on. Nuori mies odottaa tulevilta peleiltä huomattavasti kasvavaa painetta ja hyvän ystävänsä mukaantuloa. Heiskanen varoittaa myös tulevan vastustajan hirmuhyökkääjästä. lue lisää

Maajoukkue leimasi 20 kisapassia - olympiakävijä Heiskanen jäi ilman leimaa

MAAJOUKKUE | 3.5.2018 20:28
Suomen maajoukkue leimasi ennen MM-kisoja 20 pelaajan kisapassit. Yllättävimpänä voi pitää Miro Heiskasen jäämistä ensimmäisen ryhmän ulkopuolelle. lue lisää

Puolustajalupaukset Heiskanen ja Juolevi mukana − Leijonien joukkue Ruotsin turnausviikolle

MAAJOUKKUE | 23.4.2018 21:55
Suomen maajoukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki on nimennyt joukkueen viimeiselle leiriviikolle ennen MM-kisoja. Viikon aikana pelataan Ruotsin Euro Hockey Tour -turnaus, jonka jälkeen julkistetaan lopullinen kisamiehistö. lue lisää

"Ihan voitettavissa ollut peli" - Heiskanen jäi kaipaamaan Leijonilta tehoja

MAAJOUKKUE | 21.2.2018 17:30
Leijonien kolmen peräkkäisen olympiamitalin putki katkesi tylysti, kun Kanada oli puolivälierässä parempi maalein 1-0. Nuori puolustaja Miro Heiskanen sai ottelun lopussa paljon vastuuta, kun Leijonat haki vimmatusti tasoitusta. lue lisää

Heiskasella vakuuttava sisääntulo miesten arvokisoihin - "Täytyy vain pelata entistä fiksummin"

MAAJOUKKUE | 18.2.2018 12:00
Miro Heiskanen on saanut olla vakuuttavista otteista huolimatta melko rauhassa, kun kaikkien huomio on ollut ikätoveri Eeli Tolvasessa. Ruotsi-ottelusta Heiskanen odottaa kiireistä Ruotsin kovan karvauksen takia. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Miro Heiskanen

HIFK #41 L p
s. 1999 Espoo
185CM / 78KG
SOPIMUS: 2019