Kevin Fiala kertoi mielipiteensä Pekka Rinteestä sensaatiovoiton jälkeen ja paljastaa, miksi rakastaa Ruotsia

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Fiala kamppaili kanadalaispuolustuksen kanssa.
Kuva © Emil Hansson www.hanssonsphoto.net
Leijonatkin kaatanut Sveitsi eteni sensaatiomaisesti miesten MM-kisojen finaaliin, kun se kukisti välierässä Kanadan. Joukkueen nuori hyökkääjä Kevin Fiala kertoi mielipiteenä Pekka Rinteestä ja Ruotsista finaalivastustajana.

Sveitsi voitti monien yllätykseksi MM-välierässä Kanadan maalein 3−2. Alppimaan nuori hyökkääjä Kevin Fiala joutui pettymään seurajoukkueessaan Nashville Predatorsissa, kun tie nousi pystyyn NHL:n pudotuspeleissä. Fiala antoi tunnustusta joukkueen suomalaisveskarille Pekka Rinteelle.

− Hän on maailman paras maalivahti, enkä ole koskaan epäillyt sitä. vika ei ollut hänen vaan meidän, kun emme auttaneet häntä. minulla ei ole hänestä mitään pahaan sanottavaa.

Sveitsi pääsi ensimmäistä kertaa MM-finaaliin sitten vuoden 2013. 

− Tämä oli valtaisa voitto. Olin ensimmäistä kertaaa mukana voittamassa Kanadaa. Molemmat joukkueet olivat hyviä ja meidän maalivahtimme nousi esille. Kaikki viisi pelaajaa auttoivat maalivahtia blokaten laukauksia.

Sunnuntaisessa finaalissa Sveitsi saa vastaan Yhdysvallat piesseen Ruotsin.

− Rakastan Ruotsia vastaan pelaamista. Olen asunut siellä muutaman vuoden. Aion kuitenkin vain keskittyä voittamaan pelin, Fiala päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle