x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Elvis Merzlikins torjui Latvian puolivälieriin.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Latvian maalivahti Merzlikins tulevasta puolivälierästä: "Hehän ovat jääkiekkojoukkue, eikö?"

Latvian maalilla ratkaisuottelussa pelannut Elvis Merzlikins ei hätkähdä, vaikka puolivälierissä vastaan asettuu Ruotsi.

Latvia eteni tiistaina B-lohkosta jatkoon ottamalla tiukkojen ja jännittävien vaiheiden jälkeen 1−0-voiton isäntämaa Tanskan.

Latvialaisten maalilla nollapelin torjunut Elvis Merzlikins olisi kuitenkin toivonut enemmän laukauksia.

− Henkilökohtaisesti se ei ollut niin hauskaa, koska minulle ei tullut kovin paljoa laukauksia vastaan. Olisin halunnut enemmän laukauksia. He olivat hyvä joukkue ja he tulivat kovaa maalille.

− Olimme parempia puolustamaan maalin edustalla, hän jatkaa.

Joukkueiden välisessä kohtaamisessa tunnelmaa riitti. Hallissa oli jälleen suurilukuinen joukko Tanskan kannattajia, mutta oli sekaan mahtunut myös Latvian kannattajia.

− Se ei ollut kovin erikoista minulle. Olen kasvanut tarpeeksi, sellainen ei enää saa minua hermostuneeksi. Ehkä, jos pääsemme finaaleihin, niin ehkä sitten, Merzlikins heittää.

Latvia kohtaa tulevissa puolivälierissä NHL-tähtiä vilisevän Ruotsin. Joukkueiden välinen ottelu pelataan Kööpenhaminassa torstaina. 

Merzlikins ei tulevasta vastustajasta kovin paljoa stressaa.

− Hehän ovat jääkiekkojoukkue, eikö? He ovat tosi hyvä jääkiekkojoukkue. He ovat kuin Tanska, en näe heissä eroa, hän päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

MM-kisojen maanantai: Etelä-Korean putoaminen varmistui, Latvia riisti pisteen Kanadalta

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 0:27
Maanantai ratkaisi toisen putoajan näissä kisoissa. Tämän koki odotetusti Etelä-Korea, joka jäi kisoissa ilman pisteitä. Muissa peleissä Venäjä juhli jälleen nollapeliä ja Kanada tarvitsi jatkoajan Latvian kaatamiseen. lue lisää

MM-kisojen lauantai: Ensimmäinen putoaja varmistui - Etelä-Korea pelasi parhaan pelinsä

MAAJOUKKUE | 13.5.2018 0:38
MM-kisojen lauantai sisälsi kuusi ottelua. Suomen lisäksi voittoihin ylsivät kolme pistettä napanneet Venäjä, Itävalta, Tanska ja Latvia sekä kahden pisteen saaliiseen tyytynyt Ruotsi. lue lisää

MM-kisojen torstai: McDavid nöyryytti Norjaa, Pastrnak ja Krejci tehoilivat

MAAJOUKKUE | 10.5.2018 23:50
Neljän ottelun helatorstai tarjosi huippukamppailun Tšekin ja Venäjän välillä. Herningissä Connor McDavid nousi pääosaan Kanadan rökittäessä Norjaa. lue lisää

MM-kisojen tiistai: Etelä-Korean alamäki jatkuu, Tšekki ja Sveitsi maalijuhlissa

MAAJOUKKUE | 9.5.2018 6:00
Toukokuun kahdeksantena päivänä MM-kisoissa todistettiin Suomen voiton lisäksi tasaista maalijuhlaa sekä putoamisen varmentumista. Etelä-Koreasta ei ollut Latvialle haastajaa, Slovakia kaatoi Itävallan ja Tšekki taisteli kiivaasti pisteistä Sveitsin kanssa. lue lisää

MM-kisoissa iskettiin suoraan sukukalleuksille − seurauksena sukellusjäähy: "Se todellakin sattui!"

MAAJOUKKUE | 8.5.2018 20:10
Latvian ja Etelä-Korean välinen kamppailu äityi todella lämpimäksi, ja pelaajat harrastivat pienimuotoisia koiruuksia pitkin ottelua. Korealaisten kanadalaissyntyinen puolustaja Eric Regan antoi toisessa erssä mailansa puhua − hieman hämärin seurauksin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat