x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Nilssonin näytöt alkulohkosta ovat vakuuttavammat.

Samppa Toivonen - http://www.samppas.net

Ruotsilla positiivinen ongelma maalivahtien saralla: "Meille ei ole vielä kerrottu mitään"

Ruotsi on peluuttanut tasaisesti molempia maalivahtejaan, eivätkä marginaalit vahtien välillä ole suuria. Anders Nilsson antoi loistavat näytöt lohkon päätöspelissä Venäjää vastaan.

Yksi ottelun ehdottomia hahmoja Ruotsin voitollisessa Venäjä-ottelussa oli maalillaan loistanut Anders Nilsson. Ruotsi otti päätöspelissä runsaasti jäähyjä, mikä laittoi alivoiman kestävyyden kovaan testiin. Suuri kunnia vain yhdestä takaosumasta kuuluukin Nilssonille.

− Suuret kiitokset myös alivoimapelaajille, jotka näyttivät runsaasti luonnetta, Nilsson kiittelee.

30 torjunnan iltapuhde oli vain yksi vakuuttavista miehen illoista tässä turnauksessa. Neljä ottelua alkulohkon aikana pelannut vahti on napannut kiekot 95,12 prosentin varmuudella. 

Magnus Hellbergin tilastot eivät hänen rinnallaan juuri kalpene, sillä hänen torjuntaprosenttinsa on 93,75. Ruotsin pelätty maalivahtiongelma on siis ainakin toistaiseksi ollut olematon.

Molempien vahtien keskittyminen on ollut aina yhdessä ottelussa. Nilssonilla ei ollut vielä suurempia ajatuksia jatkosta.

− Meille ei ole sanottu vielä mitään. Katsotaan, mitä valmennus sanoo huomenna pelaavasta maalivahdista.

Vaikka Vancouver Canucksin maalivahdin näytöt ovat vakuuttavat, maha ei ole vielä täynnä. Jos Nilsson pelaa pudotuspeleissä, mies lupaa vielä parempaa pelaamista.

− Aivan varmasti pystyn parempaan. Vaikka olisin pelannut nollapelin, näkisin esityksessäni petrattavaa.

Huhut eivät miestä häiritse

Nilssonilla on vielä vuosi jäljellä sopimusta Canucksin kanssa. Tästä huolimatta myös Nilsson itse on kuullut ja lukenut huhuja hänen mahdollisesta osoitteen vaihtumisesta.

Näille hän ei kuitenkaan juuri korviaan letkauta.

− Minun suunnitelmani on pelata sopimukseni loppuun NHL:ssa, ja katsoa sen jälkeen uudestaan.

Näiden kisojen näytöt tuskin ainakaan heikentävät mahdollisuuksia jatkaa Pohjois-Amerikassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Klingberg kertoi Ruotsin yhtenäistyneen jään ulkopuolella: "Niinä hetkinä luodaan luottamus"

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 2:01
Turnauksen direktoraatin parhaaksi puolustajaksi valitsema Ruotsin John Klingberg kertoi syyn sille, miksi Tre Kronor juhlii jälleen maailmanmestaruutta. Peluri korosti kotimaansa parhaiden ammattilaisten sulautumiskykyä. lue lisää

Ruotsilta löytyi joka käänteeseen johtavia pelaajia − "Jos minulla olisi ollut odotuksia, tämä olisi ylittänyt ne"

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 1:32
Tre Kronorin tehoketjun hyökkääjä Mattias Janmark pelasi MM-jäillä osana joukkueensa syömähammasta. Dallas Starsin mies kertoi mielipiteensä siitä, miksi Ruotsi on jälleen maailman paras. lue lisää

MM-kisojen parhaimmat palkittiin - Aho turnauksen paras hyökkääjä

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 0:41
Vuoden 2018 MM-kisat päättyivät jälleen Ruotsin kultajuhliin. Median tähdistökentälliseen mahtui mestaruusjoukkueesta neljä pelaajaa. Suomalaisväriäkin löytyi palkituista, kun Sebastian Aho palkittiin turnauksen parhaimpana hyökkääjänä ja valittiin tähdistökentälliseen. lue lisää

Analyysi: Yhdysvallat tuhri itse mahdollisuutensa finaaleihin

MAAJOUKKUE | 19.5.2018 19:54
Lauantai-iltana Ruotsi eteni miesten MM-kisojen loppuotteluun, kun se kaatoi Yhdysvallat selvin lukemin 6−0. Ruotsi osoitti, mitä on maalinteon tehokkuus jääkiekossa parhaimmillaan. lue lisää

Pääjärvi rankoi alivoimamaalilla: "Olimme rennompia kuin puolivälieräottelussa"

MAAJOUKKUE | 19.5.2018 19:45
Ruotsi matkaa jälleen finaaliin, kun Yhdysvallat kaatui välierissä murskalukemin. Magnus Pääjärven mukaan välierän lähestyminen oli Latvia-puolivälierää helpompaa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Anders Nilsson

Vancouver #31 L mv
s. 1990 Luulaja, SWE
196CM / 100KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: 2009 New York Islanders 3. kierros #62