x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Philip Larsen oli luonnollisesti pettynyt illan ottelun tulokseen.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Tanska halusi tarjota kannattajilleen enemmän − Philip Larsen: "Me epäonnistuimme"

Tanska hävisi kotikisojensa alkulohkon päätöspelissä Latvialle, joka onnistui tekemään pelin ainoan maalin. Puolustaja Philip Larsen oli pettynyt tulokseen ja siihem, että joukkueen MM-turnaus päättyi tähän otteluun.

Latvia voitti miesten MM-kisaisäntä Tanskan alkulohkojen päätöskierroksen ottelussa vaivoin. Numeroihin 1−0 päättynyt kamppailu merkitsi sitä, että pudotuspelit käydään ilman isäntäjoukkuetta. Puolustaja Philip Larsen oli syystäkin allapäin.

− Ei mielessä liiku juuri mitään tällä hetkellä. Hävisimme 1−0. Tämä oli tiukka peli. En tiedä − lätkäpeliä ei voi voittaa, jos tekee nolla maalia. Maaleja on tehtävä, ja se on ollut iso ongelmamme koko turnauksen ajan, erityisesti ylivoimalla, purki Larsen päällimmäisiä tuntojaan ottelun jälkeen.

Seitsemässä ottelussa kolme syöttöpistettä nakutellut Larsen oli pahoillaan siitä, että hän ei pystynyt nousemaan esiin tarvittavalla hetkellä.

− Turnaus meni osaltani ihan ok, mutta tällaisissa paikoissa haluaisi pystyä auttamaan joukkuetta. Annoin kaikkeni, ja minulla oli muutama tilaisuus maalintekoon. Olisi pitänyt osua tänään, harmitteli Larsen.

Kannattajat joukkueelle kaikki kaikessa

Herningin areena pullisteli kotijoukkueen otteluissa yleisöstä, ja desibelit nousivat paikoin erittäin korkeiksi. Koko pikkukaupunki hengitti omiensa otteiden tahdissa. Larsen herkistyi kiittäessään kotikansaansa.

− Haluan kiittää kaikkia kannattajiamme kaikesta siitä, mikä on ympäröinyt meitä tämän turnauksen aikana. Kaikki aina hotellimajoituksesta päivittäin saamaamme kohteluun olivat fantastisia. Niin fanimme, kuin mediankin edustajat olivat viimeisen päälle.

− Meillä oli hyvä juttu menossa, ja on todella surullista, että se päättyi nyt näin, Larsen totesi hiljaa.

Vuoden 2018 miesten MM-kisat olivat ensimmäiset laatuaan Tanskassa. Kuka tietää, milloin samat karkelot rantautuvat jälleen saman maan kamaralle.

− Tällaiset kotikisat ovat kokemus, joka tulee eteen kerran elämässä. Halusimme antaa kannattajillemme takaisin siitä kaikesta, minkä he ovat tehneet meidän hyväksemme näiden viikkojen aikana.

Tanska lähti otteluun Latviaa vastaan hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Andris Dzerinsin osuma päätti punavalkoisten unelmat kisamenestyksestä.

− Isoin asia, jonka olisimme voineet tarjota heille, olisi ollut voitto tänään. Me epäonnistuimme siinä. Menee varmasti oma aikansa, että toivumme tästä, Larsen päätti viimeisen haastattelunsa vuoden 2018 kotikisojen haastattelualueella.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

MM-kisojen parhaimmat palkittiin - Aho turnauksen paras hyökkääjä

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 0:41
Vuoden 2018 MM-kisat päättyivät jälleen Ruotsin kultajuhliin. Median tähdistökentälliseen mahtui mestaruusjoukkueesta neljä pelaajaa. Suomalaisväriäkin löytyi palkituista, kun Sebastian Aho palkittiin turnauksen parhaimpana hyökkääjänä ja valittiin tähdistökentälliseen. lue lisää

MM-kisojen lauantai: Ensimmäinen putoaja varmistui - Etelä-Korea pelasi parhaan pelinsä

MAAJOUKKUE | 13.5.2018 0:38
MM-kisojen lauantai sisälsi kuusi ottelua. Suomen lisäksi voittoihin ylsivät kolme pistettä napanneet Venäjä, Itävalta, Tanska ja Latvia sekä kahden pisteen saaliiseen tyytynyt Ruotsi. lue lisää

Kanada murskaa Leijonat, Sveitsi kiusaa Venäjää

MAAJOUKKUE | 12.5.2018 9:00
MM-kisojen lauantain ohjelmassa on kuusi ottelua, joista neljä on Veikkauksen supermonivedon kohteina. Nopealla ja taitavalla Kanadalla on eväät ottaa suurimaalinen voitto Leijonista, Sveitsi vastaavasti pystyy haastamaan Venäjän. Lisähoukuttimena toimii 50 000 euron bonusraha. lue lisää

Tanskan voitto toi hurmion myös Kööpenhaminaan − "Aivan valtava voitto!"

MAAJOUKKUE | 10.5.2018 16:08
Tanska päihitti Suomen keskiviikkona komealla taistelulla. Huuma oli korkealla myös kööpenhaminalaisessa urheilupubissa, jossa Jatkoaika oli seuraamassa illan ottelua. lue lisää

Mäenalanen tarjosi nyrkkipyykkiä tanskalaiselle − painia edelsi hurja tilanne kulmassa: "En mennyt huuruun"

MAAJOUKKUE | 10.5.2018 0:21
Jannik Hansen laskeutui yhdessä Mikkel Bödkerin kanssa pelipäivänä Tanskaan, ja veti illalla pelikamppeet päälle Suomea vastaan. Lopputuloksena oli voitto kuumasta ottelusta. Tanskalaishyökkääjä kolisteli Tommi Kivistön kanssa hurjannäköisesti toisessa erässä, jonka jälkeen ketjukaveri sai kokea Saku Mäenalasen koston. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Philip Larsen

s. 1989 Esbjerg, DNK
182CM / 86KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: 2008, Dallas Stars, 5. kierros #149