Tapparan ryöstöretken toinen osa - "Kolmas erä oli huikea"

LIIGA / Haastattelu
Jukka Rautakorven käskytys ei siirtynyt kentältä lehdistötilaisuuteen.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/

Tappara oli köysissä Turussa kahden erän ajan. Tamperelaiset joutuivat taistelemaan ottelussa alivoimalla peräti 13 minuuttia. Rangaistusten aikana TPS ei onnistunut kertaakaan.

− Nousujohteinen peli meiltä, ja kolmas erä oli huikea. Alivoimamme oli todella vahva alusta loppuun asti, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi totesi rauhallisesti pelistä.

Kolmannessa erässä kirvesrinnat punnersivat jälleen TPS:n rinnalle ja ohi. Ratkaisu syntyi vain 15 sekuntia ennen loppua Sebastian Revon lavasta.

− Saimme selvästi energiaa kolmanteen erään, ja olimme hyvin vahvoja jalalla sekä kamppailussa. Tietysti kun tahtotila nousee, niin tuli muutama jäähy, ja jouduimme jopa kolmella pelaajalla pelaamaan.

Rautakorpi oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen. TPS:n on ollut vaikea katkaista Tapparan peliä, etenkin otteluiden loppuhetkillä.

− Ryhmässä on kova moraali, ja joukkue on sitkeä. He haluavat pelata kimpassa ja voittaa pelit, Rautakorpi tiivisti onnistumisen avaimet.

Ottelusarja on katkolla ensimmäisen kerran maanantaina Tampereella, ja Tapparalla on mahdollisuus edetä jo kuudetta kertaa peräkkäin Liigan finaaleihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle