x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Runkosarjaennätykset ovat jo paperia − Golden Knightsin seuraava askel on Stanley Cup

Laajennusjoukkue Vegas Golden Knights rikkoi runkosarjassa ennätyksen toisensa perään ja on edennyt vakuuttavasti myös pudotuspelien kolmannelle kierrokselle konferenssifinaaliin. Sensaatiomaisen kauden huipennukseksi Stanley Cupiin ei ole enää pitkä matka.

Eniten voittoja ja pisteitä NHL:n laajennusjoukkueelle. Tyynenmeren divisioonan voittaja. Ensimmäinen laajennusjoukkue 50 vuoteen, joka selviytyy avauskaudellaan konferenssifinaaleihin.

Vegas Golden Knightsin kausi on sensaatiomaisen hieno tarina, joka vain odottaa kliimaksiaan.

Runkosarjasuoritukset ovat olleet upeita, mutta tässä vaiheessa niillä ei ole enää merkitystä, kun Stanley Cup on jo lähes käden ulottuvilla. Neljä voittoa Winnipeg Jetsistä ja Itäisen konferenssin ykkösestä ei ole mahdoton tavoite.

Las Vegasiin on syntynyt hämmentävän nopeasti kiekkobuumi, ja alle vuosi sitten koottu joukkue on myös ollut koko kauden hämmästyttä-vän valmis ja yhtenäinen.

Runkosarjan lisäksi Golden Knights on pelannut todella vakuuttavasti myös pudotuspeleissä. Erityisesti joukkueen suurin tähti, ykkösmaalivahti Marc-André Fleury on ollut elementissään ratkaisupeleissä.

Ensimmäisellä kierroksella Golden Knightsilla oli ongelmia viimeistelynsä kanssa, mutta siitä huolimatta joukkue eteni suoraan neljällä voitolla jatkoon − kiitos Fleuryn erinomaisen torjuntatyöskentelyn.

San Jose Sharksia vastaan tulokasjoukkueen ratkaisupelaajat ottivatkin aiempaa isompaa roolia, joten Golden Knights vaikuttaa olevan kaikin puolin valmis kohtaamaan Keskisen divisioonan toiseksi parhaan joukkueen Jetsin.

Las Vegasiin on syntynyt hämmentävän nopeasti kiekkobuumi, ja alle vuosi sitten koottu joukkue on myös ollut koko kauden hämmästyttävän valmis ja yhtenäinen.

Romahdusta on odotettu tapahtuvaksi koska tahansa. Laajennusvaraustilaisuudessa koottua ryhmää on kuvattu ”hylkiöiden sakiksi”, ja sitä kokeneempien pudotuspelijoukkueiden on spekuloitu pudottavan Golden Knights jatkosta.

Toistaiseksi Golden Knights on pudottanut jatkosta kaksi Stanley Cupia tällä vuosikymmenellä voittaneen Los Angeles Kingsin ja toissa kevään Stanley Cup -finalistin San Jose Sharksin. Seuraavalla vastustajalla Jetsillä ei pudotuspelikokemuksessa juuri etua ole.

Tämän kauden − ja kenties kaikkien aikojen − sensaatiojoukkue ei varmasti halua tulla muistetuksi erinomaisesta runkosarjasta ja kesken jääneestä pudotuspelikeväästä. Mestaruusjuhlat Las Vegas Stripillä olisi se kliimaksi, johon näin upea kausi sopii päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Golden Knights kaatoi Jetsin ja teki NHL-historiaa − winnipegiläislähtöinen Reaves ratkaisijana

NHL | 21.5.2018 0:51
Tulokasjoukkue Vegas Golden Knights jatkoi satumaista lentoaan, kun joukkue kukisti Winnipeg Jetsin voitoin 4−1 ja eteni Stanley Cup -finaaleihin. lue lisää

Fleury vastaan Jones: Sharks-torjuja on enemmän nostanut tasoaan ja kannatellut joukkuettaan

NHL | 26.4.2018 11:30
Pudotuspelien toisella kierroksella kohtaa NHL:n kaksi kuuminta maalivahtia. Vegas Golden Knightsin Marc-Andre Fleury on pitänyt kaksi nollapeliä ja päästänyt vähemmän maaleja, mutta San Jose Sharksin Martin Jones on torjunut Fleurya vaikeampia laukauksia ja parantanut suoritustasoaan runkosarjasta merkittävästi. lue lisää

Pudotuspeliennakko: William Karlssonin johdolla Golden Knights jatkaa konferenssifinaaliin

NHL | 26.4.2018 11:00
Ensimmäisen pudotuspelikierroksen tappioitta selvittäneet Vegas Golden Knights ja San Jose Sharks taistelevat keskenään paikasta Läntisen konferenssin finaaliin. Molemmilla joukkueilla on erinomainen maalivahti ja potentiaalisia ratkaisijoita, mutta Golden Knightsin kotietu ja sensaatiomainen vire vievät tulokasjoukkueen seuraavalle kierrokselle. lue lisää

NHL 65:00 -podcast − Golden Knights ja Sharks tavoittelevat kuuta taivaalta

NHL | 26.4.2018 7:30
Satumaisen kauden pelannut Vegas Golden Knights pyrkii jatkamaan lentoaan San Jose Sharksin kustannuksella. Sharks kaatoi ensimmäisellä kierroksella Anaheim Ducksin ja tarjoaa kasinokaupunkilaisille Los Angeles Kingsiä kovemman vastuksen. lue lisää

Jack Adams -ehdokkaat julki - mukana tulokasjoukkueen huikeaan kauteen luotsannut Gallant

NHL | 26.4.2018 6:54
Vegas Golden Knightsin Gerard Gallant, Boston Bruinsin Bruce Cassidy ja Colorado Avalanchen Jared Bednar ovat ehdokkaina NHL-kauden parhaiksi valmentajiksi. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Jon Merrill

Vegas #15 L p
s. 1992 Brighton, MI, USA
191CM / 93KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2010 New Jersey Devils 2. kierros #38