Valmentajaa vaihtanut Jokipojat heti kuuden pinnan vieraspeliin

MESTIS / Ennakko
Jokipojat ja Peliitat ovat ottaneet yhteen jo kolme kertaa.
Heinolan Peliitat isännöi keskiviikkona Jokipoikia, jolle alkanut viikko on ollut vaihteikas. Päävalmentaja Ari Aaltonen sai lähteä maanantaina, ja tilalle kiinnitettiin vanha tuttu Jouni Varis.

Heinolan keskiviikkoillassa kohtaavat seitsemäntenä oleva Peliitat ja pykälää ylempänä oleva Jokipojat. Kolmen pinnan voitolla heinolalaiset karauttaisivat jo seitsemän ottelun tappioputkeen ajautuneen joensuulaisjengin ohi.

Lääkettä joensuulaisten heikkoon vireeseen pyrittiin löytämään valmentajanvaihdoksen kautta. Reilut puolitoista kautta penkin takana viihtynyt Ari "Turbo" Aaltonen vaihdettiin Jouni Varikseen, joka on monivuotinen edustusjoukkueen apuvalmentaja ja seuran juniorivalmentaja.

− Nyt jo kiitän pelaajia. Tapasin heidät maanantaina kello 16.15, ja nyt on reilu vuorokausi oltu yhdessä, niin kyllä he ovat laittaneet itsensä likoon, Varis sanoo verkkolehti Mehtimäkeläisessä.

Piristyminen tulisi todellakin mukavaan paikkaan, sillä esitykset ovat olleet heikkoja. Tappioputken uusimmat lisäykset tulivat häntäpään IPK:ta ja RoKia vastaan viikonloppuna.

Haasteena on kuitenkin kovassa kotivireessä kulkeva Peliitat. Juha Juujärven RoKi kävi napsimassa kaksi pinnaa Heinolasta perjantaina, mutta sitä edeltävästä seitsemän kotiottelun jaksosta joukkue hävisi vain yhden.

Ongelmana on ollut se, että hienosta ottelun alusta huolimatta peli on kääntynyt laskuun ja johtoasema on pettänyt. Peliitat on silti pystynyt monesti nappaamaan voittoja niukkamaalisesti.

Kauden kolmesta kohtaamisesta Jokipojat on voittanut kaksi. Kummatkin Mehtimäen-ottelut menivät joensuulaisten nimiin, kun taas Heinolassa reilu kuukausi sitten Peliitat oli vahvempi jatkoajalla.

Heinolalaisyritysten avustuksella illan otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Seuraa Heitä

Christian Silfver #3 |

Puolustaja

Valtavan vastuun puolustaja onnistui taas viime ottelussa pisteidenteossa.

Heikki Puustinen #14 |

Laitahyökkääjä

Puustinen jäi joensuulaisten viikonlopun ainoaksi maalintekijäksi. Valtaosa miehen kauden maaleista on tullut juuri vieraskentällä.

» Lähetä palautetta toimitukselle