x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Barberio jatkaa Coloradossa.

Getty Images

Avalanche-puolustaja Barberiolle kahden vuoden jatko

Colorado Avalanche on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen puolustaja Mark Barberion kanssa.

NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella pudonnut Colorado Avalanche on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Mark Barberion kanssa. Sopimus ulottuu kauden 2019−20 loppuun asti, ja kanadalainen ansaitsee sen aikana 1,45 miljoonaa dollaria kaudessa.

− Mark on ollut luotettava osa puolustustamme joukkueeseen liittymisestään saakka. Hän on pelannut tärkeitä minuutteja ja on iso osa alivoimaamme, totesi Avalanche-GM Joe Sakic organisaation verkkosivuilla.

Montrealista kotoisin oleva Barberio pelasi päättyneellä kaudella vain 46 ottelua alavartalovamman vuoksi. Tästä huolimatta hän pystyi tekemään runkosarjassa piste-ennätyksensä tehopistein 3+10. Ottelusarjassa Nashville Predatorsia vastaan Barberio sai yhden syöttöpisteen kuudessa ottelussa. 

Lue myös

Avalanchen hyökkäysosastolle kova kolaus - MacKinnon sivussa viikkoja

NHL | 1.2.2018 22:22
Colorado Avalanchen hyökkääjä Nathan MacKinnon on sivussa ylävartalovamman vuoksi. Hän loukkaantui tiistaina ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. lue lisää

Milan Hejdukin pelinumero jäädytetään

NHL | 14.9.2017 0:03
14 kauden NHL-uran tehneen Milan Hejdukin pelinumero jäädytetään ensi vuoden tammikuussa. lue lisää

Colorado Avalanche - häpeällinen romahdus

NHL | 11.6.2017 14:25
Colorado Avalanchen kausi sijoittuu adjektiivispektrissä katastorfaalisen ja häpeällisen tienoille. lue lisää

Ted Lindsay -palkinnon finalistit julki - McDavid toistamiseen ehdolla

NHL | 27.4.2018 13:01
NHL:n pelaajyhdistys julkisti torstaina finalistit Ted Lindsay -palkinnon saajiksi. Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid tavoittelee toista peräkkäistä voittoa. lue lisää

Jack Adams -ehdokkaat julki - mukana tulokasjoukkueen huikeaan kauteen luotsannut Gallant

NHL | 26.4.2018 6:54
Vegas Golden Knightsin Gerard Gallant, Boston Bruinsin Bruce Cassidy ja Colorado Avalanchen Jared Bednar ovat ehdokkaina NHL-kauden parhaiksi valmentajiksi. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Mark Barberio

Colorado #44 L p
s. 1990 Montréal, QC, CAN
185CM / 91KG
SOPIMUS: 2020
VARAUS: 2008 Tampa Bay Lightning 6. kierros #152