Bloodille ei rangaistusta kurinpidolta - sivussa tänään kymppitilin takia

LIIGA / Uutinen
Ben Bloodin taklaus ei tuonut lisäsanktioita.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Lauantaina Satakunnan derbyssä Roni Sevästä taklannut Ben Blood ei saanut kurinpitoryhmältä pelikieltoa. Tilanteesta tuomitun pelirangaistuksen myötä amerikkalaispuolustajan kymppitili on kuitenkin täynnä.

Ben Bloodille tuomittiin ottelussa viisiminuuttinen sekä pelirangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta. Kohteena oli Lukon Roni Sevänen, joka oli laukonut kiekon murto-osasekunteja aikaisemmin. Seväsen laukaus meni maaliin, joka oli puolustajan ensimmäinen liigauralla.

Kurinpitoryhmän mukaan taklaus ei kuitenkaan osunut Sevästä päähän, eikä taklauksessa ollut muutakaan sääntörikettä. Näin rangaistusta tilanteesta ei jaeta. Sääntöjen mukaan rangaistusta ei voida kuitenkaan poistaa, joten Bloodin kymppitili täyttyi. Näin hän on sivussa tiistain ottelusta Tapparaa vastaan.

Aikaisemmat Bloodin kymppimerkinnät olivat seurausta HIFK:ta vastaan saadusta pelirangaistuksesta, jossa syynä oli väkivaltaisuus sekä päähän kohdistuneesta taklauksesta tuomitusta 2+10-minuuttisesta Pelicansia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle