Gudbransonille kolmen vuoden jatkosopimus Canucksiin

NHL / Uutinen
Erik Gudbranson on isokokoinen ja fyysinen puolustaja.
Kuva © Getty Images
Siirtohuhujenkin kohteena ollut puolustaja Erik Gudbranson on tehnyt Vancouver Canucksin kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen, jonka keskimääräinen vuosiansio on neljä miljoonaa dollaria.

Vancouver Canucks kiinnitti 26-vuotiaan puolustajansa Erik Gudbransonin kolmen vuoden jatkosopimukseen. Isokokoinen kanadalainen tienaa jatkossa keskimäärin neljä miljoonaa dollaria kaudessa eli nykyisiin tienesteihin tulee puolen miljoonan dollarin korotus.

− Erik on tärkeä osa joukkuettamme ja tuo fyysistä osaamista puolustukseemme. Hän on hieno joukkuetoveri, ja hänen johtajaominaisuutensa auttavat meitä viemään joukkuetta eteenpäin. Olemme innoissamme hänen jatkostaan, kommentoi Canucks-GM Jim Benning Gudbransonin jatkosopimusta.

Gudbranson on alunperin Florida Panthersin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2010. Järkälemäinen puolustaja siirtyi Canucksiin keväällä 2016 vaihdossa nuoreen hyökkääjään Jared McCanniin. Gudbranson on pelannut Panthersin ja Canucksin riveissä yhteensä 380 runkosarjaottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle