Hanifin sivussa toistaiseksi − AHL:ssä kovaa jälkeä tehnyt venäläishyökkääjä saa mahdollisuuden Hurricanesissa

NHL / Uutinen
Hanifin on tärkeä osa Hurricanes-puolustusta.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanes -puolustaja Noah Hanifin on toistaiseksi sivussa aivotärähdyksen takia. AHL:ssä tehokkaasti pelannut Valentin Zykov pelaa puolestaan kauden ensimmäisen NHL-ottelunsa.

Carolina Hurricanesin Noah Hanifin, 21, poistui pukusuojiin kesken kolmannen erän ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Puolustajaa ei nähty joukkueen kokoonpanossa sunnuntain ottelussa New York Islandersia vastaan.

Maanantaina organisaatio tiedotti, että Hanifinilla on aivotärähdys ja että hän on toistaiseksi sivussa. Tällä kaudella yhdysvaltalainen on pelannut Hurricanesissa 71 ottelua tehden kahdeksan maalia ja yhteensä 29 tehopistettä.

Hyökkääjä Valentin Zykov tekee puolestaan kauden ensimmäisen esiintymisensä NHL:n puolella. Hurricanes-päävalmentaja Bill Peters vahvisti tiistaina, että Zykov on joukkueen kokoonpanossa ottelussa Edmonton Oilersia vastaan.

Viime kaudella venäläinen pelasi Hurricanesissa kaksi ottelua. Uransa ensimmäisen NHL-maalinsa hän teki heti debyyttiottelussaan. Tällä kaudella Zykov on tehnyt AHL-joukkue Charlotte Checkersissä tuhoisaa jälkeä. 61 ottelussa hän on tehnyt 32 maalia ja johtaa koko liigan maalipörssiä.

» Lähetä palautetta toimitukselle