Jääkiekkoliitolta yllättäviä säätöjä tuomarien johtotehtäviin − Rönnin tehtävä muuttui

LIIGA, MAAJOUKKUE / Uutinen
Rönnin vastuualue muuttui.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Liiga ja Suomen Jääkiekkoliitto tiedottivat muutoksista erotuomaritoiminnan johdossa.

Suomen Jääkiekkoliitto ja Liiga tiedottivat erotuomarijäsenistölleen perjantaina muutoksista johdossa. Tiedotteen merkittävin yksityiskohta on se, että vuonna 2015 sekä koko suomalaisen erotuomariorganisaation erotuomarijohtajaksi pestattu Jyri Rönn vastaa jatkossa vain osasta korkeimpien tasojen erotuomaritoimintaa.

Koko tiedotteen voit lukea täältä.

Rönnin titteliksi on nimetty Liigan erotuomarijohtaja, joka vastaa tehtävästään Liigan toimitusjohtajalle. Tämän lisäksi Rönnin vastuualueeseen kuuluvat miesten maaottelut, nuorten maajoukkueen ottelut sekä suhteen IIHF:ään sekä CHL:ään. Tittelistä putoaa kuitenkin Jääkiekkoliiton erotuomarijohtajuus pois.

Vuonna 2015 Rönn pestattiin koko suomalaisen erotuomarikentän johtajaksi ja esimieheksi. Tuolloin kyseessä kerrottiin olevan "pitkän tähtäimen satsaus".

Tiedotteessa ei eritelty syitä järjestelyille. Organisaation muissa vastuutehtävissä jatkavat erotuomaripäällikkö Jere Lahti ja huippusarjapäällikkö Harri Ahola. Tiedotteessa selvitettyjen seikkojen perusteella osa Rönnin aiemmista tehtävistä jää pois tai siirtyy Lahdelle ja Aholalle.

Katso myös:

Hakuilmoitus vuodelta 2015

» Lähetä palautetta toimitukselle