Juha Juujärvestä RoKin uusi päävalmentaja

MESTIS / Uutinen
Juha Juujärvi ottaa RoKin komentoonsa.
Kuva © Petteri Äikäs
Juha Juujärvi ja RoKi ovat solmineet kauden loppuun asti kestävän sopimuksen.

Juha Juujärvi on 42-vuotias valmentaja, jolta löytyy valmennuskokemusta KooKoosta, Lekistä sekä Ilveksestä, jossa Juujärvi toimi apuvalmentajana. Keväällä 2014 KooKoo voitti Mestiksen mestaruuden Juujärven toimiessa päävalmentajana.

− Hieno asia, että Juha oli valmis tarttumaan haasteeseen pikaisella aikataululla. Saimme päävalmentajan, jonka taustat ovat pohjoisesta ja vahva osaaminen ja kokemus Mestiksestä. Tärkeää on myös se, että hänellä on kokemusta vastaavasta tilanteesta viime keväältä LeKin peräsimestä kuin missä me olemme tällä hetkellä eli kamppailussa viimeisestä playoff-paikasta ja samalla sarjapaikan säilyttämisestä, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoi.

− Olen toiminut tämän kauden aikana valmentamisen ja pelin kehittämisen parissa sekä seurannut tiiviisti Mestistä, joten lähtökohdat ovat hyvät. RoKi tarjosi urheilullisesti kovaa haastetta, ja kun sain perheeltä suostumuksen tarttua haasteeseen, niin halusin lähteä tähän projektiin, tuore päävalmentaja Juujärvi kommentoi.

− RoKi jätti hyvän kuvan kun vierailin Rovaniemellä YLE:n TV-ottelun yhteydessä, ja minulla on vilpitön halu auttaa pelaajia ja seuraa tavoitteiden saavuttamisessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle