x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Juha Juujärvi ottaa RoKin komentoonsa.

Petteri Äikäs

Juha Juujärvestä RoKin uusi päävalmentaja

Juha Juujärvi ja RoKi ovat solmineet kauden loppuun asti kestävän sopimuksen.

Juha Juujärvi on 42-vuotias valmentaja, jolta löytyy valmennuskokemusta KooKoosta, Lekistä sekä Ilveksestä, jossa Juujärvi toimi apuvalmentajana. Keväällä 2014 KooKoo voitti Mestiksen mestaruuden Juujärven toimiessa päävalmentajana.

− Hieno asia, että Juha oli valmis tarttumaan haasteeseen pikaisella aikataululla. Saimme päävalmentajan, jonka taustat ovat pohjoisesta ja vahva osaaminen ja kokemus Mestiksestä. Tärkeää on myös se, että hänellä on kokemusta vastaavasta tilanteesta viime keväältä LeKin peräsimestä kuin missä me olemme tällä hetkellä eli kamppailussa viimeisestä playoff-paikasta ja samalla sarjapaikan säilyttämisestä, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoi.

− Olen toiminut tämän kauden aikana valmentamisen ja pelin kehittämisen parissa sekä seurannut tiiviisti Mestistä, joten lähtökohdat ovat hyvät. RoKi tarjosi urheilullisesti kovaa haastetta, ja kun sain perheeltä suostumuksen tarttua haasteeseen, niin halusin lähteä tähän projektiin, tuore päävalmentaja Juujärvi kommentoi.

− RoKi jätti hyvän kuvan kun vierailin Rovaniemellä YLE:n TV-ottelun yhteydessä, ja minulla on vilpitön halu auttaa pelaajia ja seuraa tavoitteiden saavuttamisessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Pelaajamarkkinoilla kuhisee – Mestiksen siirtorajaennakko

MESTIS | 14.2.2017 12:00
Osa Mestis-seuroista pyrkii vahvistamaan rivejään vielä ennen kevään ratkaisupelejä. Jatkoaika kokosi yhteen ennakon joukkueiden tarpeista ja suunnitelmista. lue lisää

Päävalmentaja vaihtuu Rovaniemellä - Hirvonen jättää joukkueen

MESTIS | 13.2.2017 20:46
RoKin ja Petteri Hirvosen tiet erkanevat sekä joukkueen pelaajistossa tapahtuu muutoksia. Miro-Pekka Saarelainen ja Eemeli Heikkinen jättävät joukkueen. lue lisää

RoKi vahvistaa rivejään venäläishyökkääjällä - "Hän tulee meille hyvään saumaan"

MESTIS | 2.2.2017 21:14
RoKi paikkaa hyökkäyksessä olevia loukkaantumisia Venäjältä Rovaniemelle siirtyvällä Artjom Pugolovkinilla. lue lisää

RoKin Juhani Tamminen - Kultakypäräinen rakennusmestari

MESTIS | 22.1.2017 15:40
Legendaarisen jääkiekkoilijan täyskaima Juhani "Aurinkoprinssi" Tamminen aloitti toisen Mestis-kautensa Rovaniemellä vahvasti, ja hetken notkahduksen jälkeen hän on tahkoamassa jälleen piste per peli -tahdilla. lue lisää

RoKin Järvelä hakee osumia, niin maaleihin kuin vastustajiin - "Armoa ei tunneta"

MESTIS | 15.1.2017 14:13
Mestis-tähdet tutuksi -arttikelisarjan toisena pelaajana esittelyssä on Lapista RoKin Olli-Matti "Piraija" Järvelä. Oulun kupeesta Kempeleestä lähtöisin oleva tehohyökkääjä pelaa Rovaniemellä neljättä täyttä kauttaan. lue lisää

Kommentit

Joona Springare

RoKi #33 L p
s. 1994 Rovaniemi
177CM / 77KG
SOPIMUS: 2017