Kärpät laittoi ketjukoostumukset uusiksi – Bertrand siirrettiin kolmoskenttään

LIIGA / Uutinen
Charles Bertrand ei ole tehnyt pistettäkään välieräsarjassa HIFK:ta vastaan.
Kuva © Sami Kemppainen
Oulun Kärpät lähtee keskiviikon viidenteen välieräotteluun uusilla kentällisillä. Myös suurimman osan kaudesta yhdessä pelanneet kärkiketjut on laitettu uusiksi.

Kärpät hävisi edellisen ottelunsa Helsingin IFK:lle luvuin 4–1. Kärppien kompastuskivinä olivat sekä viimeistelyn tehottomuus että puolustuspelin ajoittainen huolimattomuus. Tulevaan välieräotteluun Kärpät lähtee uusilla ketjukoostumuksilla.

Aiemmin lähes kiveen hakattu ykköskenttä on kokenut suurimman muutoksen. Mikael Ruohomaa on nyt saanut rinnalleen aiemmin kakkosketjun keskushyökkääjänä pelanneen Nicklas Lasun, sekä Kristian Vesalaisen.

Julius Junttila on merkitty kakkoskenttään ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Kentän keskushyökkääjänä aloittaa toista kertaa välieräsarjassa Saku MäenalanenVille Leskinen jatkaa ketjun laitahyökkääjänä.

Välieräsarjassa täysin pisteittä jäänyt Charles Bertrand on tiputettu Miska Humalojan johtamaan kolmoskenttään. Runkosarjan maalikuningas on kärsinyt maalinteon vaikeuksista jo pitkään. Ranskalainen on tehnyt kuudessatoista viimeisessä ottelussaan vain yhden maalin.

Kokoonpanosta on pudonnut Jyri Junnila, jonka tilalle nousee Sami Anttila kolmanneksitoista hyökkääjäksi. Juha Koivisto nousee samalta paikalta kolmoskentän laitaan. Kaksi viimeistä peliä pirteästi pelannut neloskenttä jatkaa samalla koostumuksella. Myös puolustus jatkaa samoilla pareilla. Maalissa aloittaa jälleen Veini Vehviläinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle