KeuPa pommitti molemmat TUTO-vahdit vaihtoon - Kaarlehto antautui puolesta kentästä

MESTIS / Uutinen
Maalille vaihdettu Kaarlehto päästi vedon puolesta kentästä selkänsä taakse. Arkistokuva.
Mestiksen toisessa finaaliottelussa Turussa vierasjoukkue KeuPa takoi ensimmäisessä erässä neljä maalia. TUTO vaihtoi maalivahtia peräti kahteen otteeseen.

Ensimmäisessä finaaliottelussa perjantaina kotikaukalossaan taipunut KeuPa tuli Turkuun kova hönkä päällä ja siirtyikin avauserässä jo 4-0-johtoon. 0-2 tilanteessa TUTO vaihtoi maalille Karolus Kaarlehdon, mutta toisen erän alkuun tolppien väliin luisteli jälleen Julius Pohjanoksa.

Kaarlehdon urakka ei alkanut erityisen ruusuisesti, kun Mikko Lahtinen laukoi kiekon maaliin puolesta kentästä. Kaarlehto oli ehtinyt seistä tolppien välissä vain 32 sekuntia ja laukaus oli ensimmäinen maalia kohti tullut.

Kolmannen erän alussa ottelu on tilanteessa 1-5.