Liigassa hyvien uutisten päivä − nippu avainpelaajia palaa sairastuvalta kaukaloon

LIIGA / Uutinen
Pelicansin Iikka Kangasniemi on jälleen pelikunnossa.
Moni joukkue saa tähtipelaajansa mukaan lauantain kierrokselle.

Nimekkäin sairaslistalta palaaja on pistepörssiä johtava Tapparan Henrik Haapala, joka pelaa Kouvolassa KooKoota vastaan ykkösketjussa Jani Lajusen ja Jere Karjalaisen kanssa. Puolustaja Otso Rantakari sen sijaan on Tapparalta sivussa.

Oulussa paluun tekee Kärppien pitkäaikaispotilas Jesse Saarinen. Myös perjantain kamppailun missannut hyökkääjä Mikko Lehtonen on tänään mukana Ilvestä vastaan, toisin kuin vielä perjantaina pelannut John Albert. Antti Kalapudas nousee Kärppien ykkösketjuun Mika Pyörälän ja Jiri Tlustyn väliin.

Pelicansin mieluisa uutinen on kauden hyökkäääjäkomeetta Iikka Kangasniemen paluu tositoimiin kotiottelussa HIFK:ta vastaan.

SaiPa saa sairastuvalta kehiin viimeisenkin ulkomaalaisvahvistuksensa, kun Brock Trotter on toipunut pelikuntoon ja esiintyy ykkösketjussa illan ottelussa Ässiä vastaan. Porilaisten kokoonpanoon palaa puolestaan yhden ottelun missannut Matti Kuparinen.

Muutama tuore poissaolijakin illan kierroksella on. TPS pelaa kärkiottelussa Kuopiossa ilman Ilkka Pikkaraista. KooKoon puolustaja Mikko Jokelan poissaolon myötä hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen esiintyy puolustajan paikalla Tapparaa vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle