Mike Smith sai kutsun NHL:n tähdistöotteluun

NHL / Uutinen
Mike Smith osallistuu toisen kerran urallaan NHL:n tähdistötapahtumaan.
Kuva © Getty Images
Calgary Flamesin maalivahti Mike Smith sai yllättäen kutsun NHL:n tähdistöotteluun Jonathan Quickin loukkaannuttua.

Calgary Flamesia edustava 35-vuotias konkarimaalivahti Mike Smith sai kutsun NHL:n tähdistöotteluun korvaamaan alaraajavammasta kärsivää Jonathan Quickia. Los Angeles Kingsiä edustava Quick on vammansa vuoksi sivussa arviolta peräti kolme kuukautta, eikä näin ollen pysty osallistumaan viikonloppuna järjestettävään vuotuiseen tähdistötapahtumaan.

− Tämä on suuri kunnia. Sain puhelun keskiviikkona ja minulle kerrottiin, että minut on kutsuttu tähdistötapahtumaan. Totta kai olen innoissani, Smith lausui Flamesin virallisilla sivuilla.

Smith on torjunut tällä kaudella 41 ottelua torjuntaprosentilla 92,6 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,39 ottelua kohden. Hän on koko liigan tilastoissa toisena torjuntaprosenttien valossa sekä neljäntenä päästettyjen maalien tilastoissa (vähintään 30 ottelua pelanneista maalivahdeista).

Tähdistötapahtuma järjestetään tänä viikonloppuna, 27.−28. tammikuuta Tampa Bayssa. Itse ottelu pelataan sunnuntaina. Smith edustaa tapahtumassa Tyynenmeren divisioonan joukkuetta, jonka kapteenina toimii Connor McDavid. Smith osallistui tapahtumaan myös viime vuonna.

» Lähetä palautetta toimitukselle