x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Patrick Kane teki kaksi maalia jo avauserässä.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

MM-kisojen sunnuntai: Kane ja Pastrnak johdattivat maansa selviin voittoihin

Leijonien lisäksi MM-kaukalossa nähtiin sunnuntaina kuusi muuta maata. Ottelut sujuivat ilman yllätyksiä, ja ainoastaan Ruotsin ja Sveitsin välillä oli tiukkaa.

Yhdysvallat jatkoi tappiotonta menoaan Norjaa vastaan komealla 9-3-voitolla. Jo avauserässä Patrick Kane osui kahdesti ylivoimalla, ja jenkit käyttivät kahta ylivoimaansa yhteensä 41 sekuntia. Vielä ennen erän loppua Charlie McAvoy lisäsi Yhdysvaltojen johdon jo kolmeen maaliin.

Toisessa erässä sama meno jatkui, ja senkin erän Yhdysvallat voitti kolmella maalilla. Erän helmi oli Anders Leen maali, kun hän pääsi kaksistaan läpi Dylan Larkinin kanssa. Myös Larkin teki erässä yhden maalin. Alec Martinez ja Cam Atkinson saivat nimensä maalitilastoihin. Erän aikana Norja oli saanut lohdutusmaalin Kristian Forsbergin onnistuttua.

Kolmas erä oli kosmetiikkaa, ja se päättyikin tasalukemiin. Olimbin veljekset Mathis ja Ken Andre osuivat Norjalle, Colin White ja Neal Pionk Yhdysvalloille.

Ottelun erikoisuuksiin kuului se, että kaikki neljä maalivahtia nähtiin tositoimissa. Norja oli vaihtanut Lars Haugenin Henrik Haukelandiin toisessa erässä tilanteen ollessa 1-5. Yhdysvalloilta Keith Kinkaid torjui 40 minuuttia ja Scott Darling viimeisen erän.

Tennislukemat Tšekin eduksi

Tsekin Bruins-kaksikko jatkoi tehokasta menoaan Ranskaa vastaan. Avausmaali syntyi jo neljännellä minuutilla, kun David Pastrnak onnistui David Krejcin aloitusvoiton jälkeen. Pastrnak teki neljä minuuttia myöhemmin toisen osumansa, ja ensimmäisessä erässä maalitalkoissa nähtiin myös Dmitrij Jaskin.

Toisessa erässä oli Roman Horakin vuoro tehdä kaksi maalia ja samalla Roman Quemener ammuttiin vaihtoon. Sebastian Ylönen korvasi toisen ranskalaisvahdin viidennen takaiskun jälkeen.

Ylönen joutui antautumaan kerrna, kun Martin Necas viimeisteli loppulukemat 0-6. David Rittich sai nollapelin kymmenellä torjunnalla, kun ranskalaismaalivahdit saivat vastaanottaa yhteensä 55 laukausta.

Ruotsille kuudes voitto

Ruotsi otti turnauksen kuudennen voittonsa kaatamalla Sveitsin 5-3. Alkuvaiheissa peli kulki vahvasti Tre Kronorin tahdissa, kun John Klingberg ja Patric Hörnqvist tekivät ylivoimamaalit ensimmäisessä erässä. Varsinkin Klingbergin maaliin johtanut Reto Schäppin rangaistus oli hölmö.

Mikael Backlund lisäsi onnekkaasti Ruotsin johdon lukemiin 3-0 toisessa erässä. Ramon Untersander nostatti sveitsiläisten toiveita kavennuksella erän lopussa.

Raphael Diaz toi Sveitsin jo maalin päähän, mutta se herätti Ruotsin. Adam Larsson teki neljännen osuman ennen kuin Magnus Pääjärvi iski kiekon tyhjään maaliin. Dean Kukan teki loppulukemat taanneen kavennuksen 43 sekuntia ennen loppua.

Lue myös

Latvia maalin pelissä voittoon ja puolivälieriin - tässä kaikki otteluparit

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 23:52
Illan viimeisissä otteluissa voiton nappasivat Ruotsi ja Latvia, jotka varmistivat samalla kohtaavansa toisensa puolivälierissä. lue lisää

MM-kisojen torstai: McDavid nöyryytti Norjaa, Pastrnak ja Krejci tehoilivat

MAAJOUKKUE | 10.5.2018 23:50
Neljän ottelun helatorstai tarjosi huippukamppailun Tšekin ja Venäjän välillä. Herningissä Connor McDavid nousi pääosaan Kanadan rökittäessä Norjaa. lue lisää

Venäjän OU ja Ruotsi marssimassa välieriin - Suomi Tolvasen ja ylivoiman varassa

MAAJOUKKUE | 20.2.2018 19:38
Miesten olympiaturnauksessa on huomenna edessä puolivälierät. Vain voittajille on paikka mitalipeleihin. Jatkoajan kisatiimi käy läpi jokaisen puolivälieräparin ja nostaa esiin avainasiat jokaisen joukkueen menestyksen kannalta. lue lisää

Ruotsi ja Kanada selvään, Tšekki niukkaan voittoon

MAAJOUKKUE | 15.2.2018 17:08
Aamulla pelatun Suomen ja Saksan kohtaamisen lisäksi Pyeongchangin olympiaturnauksessa pelattiin kolme muutakin ottelua torstain aikana. Näissä voittoihin ylsivät Ruotsi, X ja Y. lue lisää

Miehet huomenna olympialaisten valokeilaan - Kanadalla ylivoimaisesti eniten NHL-kokemusta

MAAJOUKKUE | 13.2.2018 19:00
Vaikka nykyiset NHL-pelaajat loistavatkin poissaolollaan Pyeonchangista, on jokaisella joukkueella riveissään NHL-kokemusta. Maakohtaisessa tilastossa kärjessä on Kanada. Suomen joukkueesta NHL-kokemusta ei juurikaan löydy. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Patrick Kane

Chicago #88 L olh
s. 1988 Buffalo, NY, USA
178CM / 73KG
SOPIMUS: 2023
VARAUS: 2007 Chicago Blackhawks 1. kierros #1