New York Islanders saamassa kenkää kotihallistaan

NHL / Uutinen
Islanders juhlinee tulevaisuudessa taas uudella areenalla.
Kuva © Getty Images
New York Islanders on lentämässä pihalle nykyisestä kotihallistaan, kertoo uutistoimisto Bloomberg.

New York Islandersin nykyisen Brooklynissä sijaitsevan kotihallin omistajat ovat aikeissa irtisanoa sopimuksensa New York Islandersin kanssa, kertovat uutistoimisto Bloombergin lähteet tuoreessa uutisessa. 

Hallin pääomistaja venäläismiljonääri Mihail Prohorov omistaa samaa kotiluolaa käyttävän Brooklyn Netsin, ja hänen kerrotaan olevan kiinnostuneempi koripallo-otteluiden ohella konserttitapahtumista, jotka tuottavat paljon jääkiekkoa enemmän. Hallin edustajat eivät kommentoineet asiaa.

Islanders on pelannut kotipelinsä hallissa vasta kahden vuoden ajan. Samana aikana katsojaluvut ovat valuneet, ja ottelukohtainen keskiarvo on ollut NHL:n kolmanneksi huonoin (12 828).

Mikäli hallin omistajat toteuttavat suunnitelmansa, joutuu Islanders etsimään uuden kotihallin kauden 2018-19 jälkeen.

Islandersin omistajien Jonathan Ledeckyn ja Scott Malkinin on aiemmin kerrottu olevan kiinnostuneita rakentamaan uusi halli Citi Fieldille Queensin kaupunginosaan. Heidän ei kerrota olevan kiinnostuneita paluusta Islandersin vanhalle alueelle Long Islandille.

Käyttäjän awennstrom kuva

Kommentti: Antti Wennström

Ei mene hyvin Islandersilla. Pelillisten vaikeuksien ohella mieltä painaa koko seuran tulevaisuus halliasiassa. Kuinka paljon tämä vaikuttaa pelaamiseen?

Nykyinen halli ei muuten ole hyvä katsojienkaan näkökulmassa. Paikalliset fanit ovat valittaneet huonosta näkyvyydestä ensisijaisesti koripalloon soveltuvalla areenalla. Kausikortteja on jopa revitty.

» Lähetä palautetta toimitukselle