x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Crosby pääsi jälleen tuulettamaan maalia, myös Matt Cullen onnistui maalinteossa.

Getty Images

NHL-kierroksen topit ja flopit: Crosby päätti kuivan kautensa, Penguins tasasi puntit

Sidney Crosby katkaisi maalittoman putkensa, kun Pittsburgh Penguins tasoitti idän konferenssifinaalisarjan. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Penguinsin väkevä alku

Pittsburgh Penguins hallitsi tapahtumia kaukalossa ottelun avausminuuttien aikana ja meni 2−0-johtoon jo ennen avauserän puoliväliä.

Crosbyn kuiva kausi päätökseen

Pittsburgh Penguins -kapteeni Sidney Crosby ehti pelata kahdeksan edellistä pudotuspeliotteluaan maaleitta ennen kuin helähti. Jatkoaikaosuma oli samalla Crosbyn pudotuspeliuran ensimmäinen.

Strålmanin tehokas paluu

Tampa Bay Lightningin ruotsalaispuolustaja Anton Strålman palasi takaisin pelaavaan kokoonpanoon ja onnistui heti maalinteossa.

Jonathan Drouin, Tampa Bay Lightning

Talven kohupelaaja on löytänyt hienon kevätvireen. Kun runkosarjassa syntyi kymmenen tehopistettä, näyttää pudotuspelien pistesaldo jo yhtätoista. Talvella farmiliigasta vauhtia hakenut Drouin tuuletti pudotuspelikevään kolmatta täysosumaansa, kun rannelaukaus painui Penguins-verkkoon ottelun avauserän lopussa.

Flopit

Alex Killorn, Tampa Bay Lightning

Erään Lightning-hyökkäyksen syömähampaan ruuti oli märkää pennsylvanialaisessa illassa. Killorn sai parikin avopaikkaa, mutta maalikehikkoja lähemmäksi maalintekoa mies ei päässyt.

Lue myös

NHL-kierroksen topit ja flopit: Epävarma Lightning jäi Penguinsin jalkoihin

NHL | 25.5.2016 9:09
Pittsburgh Penguins tylytti passiivista Tampa Bay Lightningia tämän kotihallissa ja venytti ratkaisua seitsemänteen otteluun. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit. lue lisää

NHL-kierroksen topit ja flopit: Penguins taipui kotonaan - finaalipaikka katkolla Tampassa

NHL | 23.5.2016 9:12
Tampa Bay Lightning nousi voiton päähän Stanley Cup -finaalipaikasta jatkoaikavoitolla Pittsburghissa. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit. lue lisää

NHL-kierroksen topit ja flopit: Penguinsin paukutus vei voittoon

NHL | 19.5.2016 7:49
Pittsburgh Penguins otti toisen voittonsa Tampa Bay Lightningista. Itäisen konferenssin kolmannessa finaalissa Penguins laukoi 48 kertaa kohti Lightningin maalia, lopulta laukominen tuotti myös tulosta. lue lisää

Penguins-Lightning: Toistaako Lightning viimevuotisen finaaliesiintymisensä?

NHL | 13.5.2016 13:00
Itäisen konferenssin herruudesta taistelevat Pittsburgh Penguins ja Tampa Bay Lightning. Edellisestä kohtaamisesta on kulunut viisi vuotta. Sen vei Tampa Bay Lightning. Lightning on viime vuoden finalisti. Selviytyykö se finaaliin myös tänä vuonna? lue lisää

NHL-kierroksen topit ja flopit: Hedmanin maalit siivittivät Lightningin jatkoon

NHL | 9.5.2016 0:53
Kierroksen ainoassa ottelussa Tampa Bay Lightning tyrmäsi New York Islandersin ja eteni toista vuotta peräkkäin itäisen konferenssin finaaleihin. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit. lue lisää

Kommentit

Ottelut ja tulokset

DAL
52
ARI
FLA
24
CGY
CAR
30
OTT
WSH
21
EDM

Anton Strålman

Tampa Bay #6 R p
s. 1986 Tibro, SWE
185CM / 88KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: 2005 Toronto Maple Leafs 7. kierros #216

Viimeisimmät otteluvideot

.
Dallas, Arizona - Dallas, Arizona
La 25.2.2017
.
Carolina, Ottawa - Carolina, Ottawa
La 25.2.2017
.
Washington, Edmonton - Washington, Edmonton
La 25.2.2017
.
Florida, Calgary - Florida, Calgary
La 25.2.2017