x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Penguins jyräsi selvään voittoon.

Getty Images

NHL-kierroksen topit ja flopit: Epävarma Lightning jäi Penguinsin jalkoihin

Pittsburgh Penguins tylytti passiivista Tampa Bay Lightningia tämän kotihallissa ja venytti ratkaisua seitsemänteen otteluun. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Sidney Crosby, Pittsburgh Penguins

Penguins-kapteeni oli isossa roolissa, kun Penguins venytti idän konferenssifinaalin ratkaisua seitsemänteen otteluun. Crosby järjesteli avauserässä Phil Kesselin ylivoimamaalin ja taituroi itse toisessa erässä voittomaaliksi jääneen 3−0-osuman.

Brian Boyle, Tampa Bay Lightning

Lightningin haalariosaston konkari oli joukkueensa tehomies. Hän viimeisteli molemmat Lightning-maalit ottelun kolmannessa erässä.

Matt Murray, Pittsburgh Penguins

22-vuotias tulokasvahti palasi jälleen tolppien väliin haparoineen Marc-Andre Fleuryn tilalle ja johti joukkueensa elintärkeään vierasvoittoon. Murray torjui ottelussa 28 kertaa ja joutui antautumaan kahdesti.

Flopit

Victor Hedman, Tampa Bay Lightning

Lightningin ykköspakki tahtoo varmasti unohtaa yön ottelun nopeasti. Tappion lisäksi ruotsalaisjätti jäi pisteittä ja keräsi murheellisen -4-lukeman tehotilastoon.

Passiivinen Lightning

Tampa Bay Lightning ei onnistunut katkaisemaan ottelusarjaa kotijäällään ja joutuu matkustamaan Pittsburghiin ratkaisevaan seitsemänteen otteluun. Floridalaiset olivat heikkoja ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä ja saivat aikaan vain 11 laukausta Penguinsin 26 vastaan kahden ensimmäisen erän aikana.

− Emme olleet aggressiivisia, olimme epävarmoja, Lightningin maalit viimeistellyt Boyle kommentoi tuoreeltaan.

Lue myös

NHL-kierroksen topit ja flopit: Crosby päätti kuivan kautensa, Penguins tasasi puntit

NHL | 17.5.2016 9:02
Sidney Crosby katkaisi maalittoman putkensa, kun Pittsburgh Penguins tasoitti idän konferenssifinaalisarjan. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit. lue lisää

NHL-kierroksen topit ja flopit: Hedmanin maalit siivittivät Lightningin jatkoon

NHL | 9.5.2016 0:53
Kierroksen ainoassa ottelussa Tampa Bay Lightning tyrmäsi New York Islandersin ja eteni toista vuotta peräkkäin itäisen konferenssin finaaleihin. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit. lue lisää

NHL-kierroksen topit ja flopit: Penguins taipui kotonaan - finaalipaikka katkolla Tampassa

NHL | 23.5.2016 9:12
Tampa Bay Lightning nousi voiton päähän Stanley Cup -finaalipaikasta jatkoaikavoitolla Pittsburghissa. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit. lue lisää

NHL-kierroksen topit ja flopit: Penguinsin paukutus vei voittoon

NHL | 19.5.2016 7:49
Pittsburgh Penguins otti toisen voittonsa Tampa Bay Lightningista. Itäisen konferenssin kolmannessa finaalissa Penguins laukoi 48 kertaa kohti Lightningin maalia, lopulta laukominen tuotti myös tulosta. lue lisää

Penguins-Lightning: Toistaako Lightning viimevuotisen finaaliesiintymisensä?

NHL | 13.5.2016 13:00
Itäisen konferenssin herruudesta taistelevat Pittsburgh Penguins ja Tampa Bay Lightning. Edellisestä kohtaamisesta on kulunut viisi vuotta. Sen vei Tampa Bay Lightning. Lightning on viime vuoden finalisti. Selviytyykö se finaaliin myös tänä vuonna? lue lisää

Kommentit

Ottelut ja tulokset

DAL
52
ARI
FLA
24
CGY
CAR
30
OTT
WSH
21
EDM

Sidney Crosby

Pittsburgh #87 L kh
s. 1987 Darmouth, NC, CAN
180CM / 88KG
SOPIMUS: 2025
VARAUS: 2005 Pittsburgh Penguins 1. kierros #1

Viimeisimmät otteluvideot

.
Dallas, Arizona - Dallas, Arizona
La 25.2.2017
.
Carolina, Ottawa - Carolina, Ottawa
La 25.2.2017
.
Washington, Edmonton - Washington, Edmonton
La 25.2.2017
.
Florida, Calgary - Florida, Calgary
La 25.2.2017