SaiPa veti puoleensa lukuisia nuoria pelaajia.

Topi Lainio

SaiPa julkisti tukun pelaajasopimuksia − Itävallan pääsarjassa kovia tehoja tehnyt Tyler Morley siirtyy Lappeenrantaan

SaiPa julkisti torstaina yhdeksän pelaajasopimusta. Lappeenrantalaisjoukkueeseen siirtyy ensi kaudeksi muun muassa kanadalaishyökkääjä Tyler Morley.

Kuluneella kaudella Itävallan pääsarjaa pelannut Tyler Morley, 26, siirtyy SaiPaan yksivuotisella sopimuksella. Medveščak Zagrebia edustanut Morley sijoittui runkosarjassa pistepörssin neljänneksi tehopisteillä 25+38.

Ketterästä SaiPaan siirtyvän Tomi Iso-Mustajärven, 25, sopimus on yksivuotinen, ja siihen sisältyy optio kaudesta 2019−20. Yhdysvalloissa USHL-liigaa pelanneen Santeri Virtasen, 18, sopimus kattaa ensi kauden.

Aatu Luusuaniemen, 19, sopimus on myös yksivuotinen, mutta sen lisäksi siihen sisältyy optio, joka kattaa kaksi seuraavaa kautta. SaiPa-kasvatti Matias Mäntykiven, 16, sopimus on puolestaan kaksivuotinen sisältäen option kaudesta 2020−21.

Puolustajat Erik Autio, 22, ja Veeti Vainio, 20, siirtyvät Lappeenrantaan yksivuotisilla sopimuksilla. Kummankin sopimukseen sisältyy optio kaudesta 2019−20.

Päättyneellä kaudella Mestiksessä TUTOssa ja SaPKossa torjuneen Karolus Kaarlehdon, 20, sopimus on kaksivuotinen. Aiemmin uutisoitu maalivahti Severi Auvinen, 16, liittyy joukkueeseen kahden vuoden sopimuksella, johon liittyy optio kaudesta 2020−21.

Lue myös

SaiPan päätösanalyysi 2017-18: Tammen versosta kasvoi vanttera yksilö

LIIGA | 30.4.2018 8:00
Rajuja muutoksia kokenut edelliskauden jumbojoukkue SaiPa lähti uuteen kauteen altavastaajana. Kokematon pelaajapakka ja tulokasvalmentaja Tero Lehterä eivät vaikuttaneet median silmissä varsinaiselta menestysreseptiltä. Seura löysi kuitenkin nopeasti keinot voittavaan pelaamiseen, ja kauden edetessä kehittyneet pelin eri osa-alueet antoivat vahvaa selkänojaa joukkueen tukipilareille. lue lisää

SaiPan pelaaja-arviot 2017-18: Yksilöt ja peli kehittyivät käsi kädessä – Alisuorittajat harvassa

LIIGA | 30.4.2018 8:00
Rajusti uudistunut SaiPa lähti kauteen vähintään haastavista asetelmista. Alku ei luvannut hyvää, mutta puolustuspelaamisesta alkanut kehityskierre ulottui kauden edetessä myös hyökkäykseen ja erikoistilanteisiin. Samalla kehittyivät myös yksilöt, joista kirkkaimpina esiin nousivat Frans Tuohimaa ja Topi Nättinen. Kovasti kehittyneen ja suunnattoman sitkeän sputnik-lauman kausi päättyi lopulta puolivälieriin, kun TPS punnersi tasaisesta sarjasta jatkoon. lue lisää

SaiPa vaihtaa toimitusjohtajaa: Ek ulos, seuralegenda Markkanen sisään

LIIGA | 27.4.2018 14:20
Kevääseen 2018 pelaajauransa päättänyt Jussi Markkanen aloittaa SaiPan toimitusjohtajana. Markkanen omistaa taustayhtiö Liiga-SaiPa Oy:stä tällä hetkellä 19,06 prosenttia. lue lisää

Robin Salo SaiPan puolustukseen − "Miehestä löytyy potentiaalia ja ennen kaikkea kiekollista taitoa"

LIIGA | 13.4.2018 14:21
19-vuotias Robin Salo siirtyy Vaasan Sportista SaiPaan kaksivuotisella sopimuksella. lue lisää

SaiPalle kuusi jatkosopimusta - kolme ulkomaalaishyökkääjää pysyy Lappeenrannassa

LIIGA | 10.4.2018 14:27
Liigassa seitsemänneksi tällä kaudella sijoittunut SaiPa on tehnyt jatkosopimukset kahden puolustajan ja neljän hyökkääjän kanssa. Lappeenrannassa jatkavat Markus Kojo, Jere Sneck, David Goodwin, Bastien Maïa, Roy Radke ja Valtteri Virkkunen. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Santeri Virtanen

SaiPa L h
s. 1999 Kirkkonummi
188CM / 88KG
SOPIMUS: 2019