Salmela haluaa vastuuta Ässissä.

Taneli Niinimäki www.facebook.com/taneliniinimakiphotography

Saku Salmela Ässien takalinjoille − "Halusin tulla Poriin kehittymään"

Ässät kiinnitti kaksivuotisella sopimuksella puolustukseensa HIFK:n Saku Salmelan.

Puolustaja Saku Salmela, 27, siirtyy HIFK:sta Ässiin kaksivuotisella sopimuksella. Salmela edusti helsinkiläisjoukkuetta kaksi edellistä kautta, ja päättyneellä kaudella hän teki 57 runkosarjaottelussa tehopisteet 2+4. Pudotuspeleissä puolustaja kirjautti yhden syöttöpisteen neljässä ottelussa.

− Saamme Salmelasta hyvin liikkuvan ja kamppailevan puolustajan, joka haluaa eteenpäin urallaan, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi joukkueen verkkosivuilla.

HIFK:n lisäksi Salmela on pelannut Liigaa Ilveksessä. Kokemusta hänellä on Suomen korkeimmalta sarjatasolta yhteensä 212 runkosarjaottelun verran.

− Halusin tulla Poriin kehittymään. Tavoitteena on saada enemmän vastuuta ja kuulua niiden pelaajien joukkoon, jotka ovat kentällä ottelun ratkaisuhetkillä, Salmela kertoi.

Aiemmin tällä viikolla Ässät teki kolmivuotiset sopimukset 17-vuotiaan Lenni Killisen ja 18-vuotiaan Juuso Ketolan kanssa. Killinen siirtyy Poriin Espoosta, missä hän pelasi muun muassa Nuorten SM-liigaa Bluesissa. Puolustajana pelaava Ketola on Ässien kasvatti.

Lue myös

Ässien hallituksen jäsen siirtyy seuran palkkalistoille – "Olen seurannut kauhulla"

LIIGA | 22.5.2018 11:24
Ässien hallituksen jäsen Harri Vilkuna siirtyy yrityksensä kautta seuran palkkalistoille. Hän on sitoutunut toteuttamaan edustusjoukkueen kotiottelujen järjestämisen kuusinumeroisen summan halvemmalla kuin millä ne viime kaudella järjestettiin. lue lisää

Ässien kohun taustalla on kaamea talousyhtälö – Vuosikulut lisääntyneet puoli miljoonaa

LIIGA | 18.5.2018 19:43
Ässien ympärillä tällä viikolla velloneen hähmän alta paljastuu hyvin kireäksi päästetty talousyhtälö. Se syntyi Isomäki Areenan suurremontista. lue lisää

Ässät ajaa alas kokonaisen yrityksen – taustalla pyörii pieni piiri

LIIGA | 16.5.2018 19:46
Porin Ässien turbulenssi jatkuu. Yhtiön hallituksen jäsenillä on yllättäviä yhteyksiä. lue lisää

Porilainen hulluus on palannut Ässien toimistolle

LIIGA | 15.5.2018 19:55
Valmentajan potkut, pukuhuoneeseen väkeä ovensuuta myöten ja lopuksi toimitusjohtajan potkut. Porin Ässät on paistatellut julkisuudessa useaan otteeseen kauden aikana ja ison uutisen kanssa vielä sen jälkeenkin. lue lisää

Ässien toimitusjohtaja vaihtuu − taustalla taloudelliset syyt

LIIGA | 15.5.2018 17:30
Porin Ässien toimitusjohtajana reilun vuoden ajan toiminut Eeva Perttula ei jatka tehtävässään. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Lenni Killinen

Ässät #22 R h
s. 2000
187CM / 82KG
SOPIMUS: 2021