Simo Mälkiä palaa Kiekko-Vantaan peräsimeen

MESTIS / Uutinen
Simo Mälkiä valmensi Kiekko-Vantaan Mestis-hopealle.
Kuva © Timo Savela
Valmentaja Simo Mälkiä tulee takaisin Vantaalle. Mälkiä ja Tony Virta sekä Mikko Strömberg allekirjoittivat ensi kauden kattavat valmentajasopimukset Jokerien yhteistyöseura Kiekko-Vantaan kanssa.

Valmentaja Simo Mälkiä palaa Kiekko-Vantaan päävalmentajaksi. Jokerien yhteistyöseura Kiekko-Vantaa on tehnyt valmentajasopimukset myös Tony Virran ja Mikko Strömbergin kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018-19.

Mälkiä valmensi kaudesta 2015 aina vuoteen 2017 lohipaitoja. Ensimmäisellä valmennuskaudella lappeenrantalainen johti Kiekko-Vantaan pudotuspeleihin, ja toisella kaudellaan nosti Kiekko-Vantaan Mestis-hopealle.

− Olemme tyytyväisiä siihen, miten saimme yhteistyön käyntiin viime kaudella. Nyt tarkoitus on kehittää toimintaa eteenpäin, ja sen tärkein osa on laadukkaan päivittäisen urheilutoiminnan takaaminen Kiekko-Vantaan organisaatiossa, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri Jokerien nettisivulla.

− Toivotamme Simon ilolla takaisin Kiekko-Vantaan päävalmentajaksi, ja tavoitteena on jatkaa siitä, mihin kaksi vuotta sitten (Mestiksen hopea) jäimme. Koossa on vahva tiimi, johon olemme saaneet nyt mukaan myös tärkeäksi palaseksi maalivahtivalmentajan tulevaksi kaudeksi, sanoo Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu Jokerien nettisivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle