Syöpädiagnoosista tähdistöotteluun - Boylen värikkäälle kaudelle uusi kohokohta

NHL / Uutinen
Brian Boylen kauteen on mahtunut niin iloa kuin vastoinkäymisiäkin.
Kuva © Getty Images
New Jersey Devilsin Brian Boyle korvaa joukkuetoveri Taylor Hallin NHL:n vuotuisessa tähdistöottelussa.

Brian Boyle pääsee ensimmäistä kertaa pitkällä urallaan mukaan NHL:n tähdistöotteluun, kun kokenut amerikkalaishyökkääjä korvaa ensi viikonlopun tapahtumassa loukkaantuneen joukkuekaverinsa Taylor Hallin.

Kuluva kausi on ollut Boylelle vähintäänkin värikäs. Kauden alla miehellä todettiin pahanlaatuinen verisairaus krooninen myelooinen leukemia, mutta hän toipui sairaudesta nopeasti pelikuntoon. Hän on pelannut alkukauden aikana Devils-paidassa 38 ottelua, joissa on kerännyt 17 (11+6) tehopistettä.

Käyttäjän tkroger kuva

Kommentti: Tommi Kröger

Puolisen vuotta syöpädiagnoosinsa jälkeen Brian Boyle luistelee muun NHL:n tähtikaartin mukana jäällä tähdistöottelussa. Boylen kautta voidaan huoletta luonnehtia poikkeuksellisen värikkääksi.

Alkusyksyn epätietoisuus, ahdistus ja kuolemanpelkokin on työnnetty taka-alalle, kun arki kiekkoammattilaisena on tuottanut innostavan välipalkinnon, vaikkakin joukkuetoverin loukkaantumisen myötävaikutuksella.

Boyle toipui syksyn sairastumisestaan hämmentävän nopeasti takaisin pelikuntoon, ja on ollut läpi kauden tärkeä - ja tehokas - palanen nuoren Devils-joukon uudessa nousussa liigan pohjamudista. Valinta tähdistöotteluun on oiva palkinto periksiantamattomuudesta ja mielenlujuudesta vaikean kaudenaloituksen jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle