Vaisu Jokerit jäi Slovan Bratislavan jalkoihin

KHL / Raportti
Voittomaali lipsahti Henrik Karlssonille helposti.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokerit seilasi kuuden voiton putkessa ennen keskiviikon ottelua Slovan Bratislavaa vastaan. Ei herännyt vierasjoukkue Jokerit reilun 10 000 ihmisen mölyämiseen, vaan haluttomalta näyttänyt joukkue kärsi 4-2-tappion.

Jokerit oli ennen keskiviikon ottelua voittanut kuusi ottelua putkeen. Slovan Bratislava pelasi fanaattisen kotiyleisönsä edessä selvästi intohimoisemmin kuin Jokerit.

Helsinkiläisjoukkue oli erityisesti ensimmäisessä erässä pahasti purjeessa ja Vaclav Nedorost veikin Slovanin 1-0-johtoon reilun viiden minuutin pelaamisen jälkeen.

Jokerit piristyi toisessa erässä, ja suorat rintamahyökkäykset tuottivatkin maalipaikkoja. Topi Jaakola löi pelin tasoihin, mutta vain muutama minuutti myöhemmin kotijoukkue iski jälleen.

Jokereiden peliä leimasi tietynlainen huolimattomuus. Näennäisesti vieraat pelasivat viisikkona, mutta oikeastaan kaikki Slovanin maalit olisi ollut estettävissä jos koko joukkue olisi hereillä alusta asti.

Vierasjoukkue sai päätöserässä riittävästi ylivoimaa ratkoakseen ottelun itselleen, mutta ei maistunut. Daine Todd tasoitti vielä ottelun lukemiin 2-2, kunnes Nedorost iski lyöntilaukauksella illan toisen maalinsa helpohkosti Henrik Karlssonin ohitse.

4-2-loppulukemat Slovan iski tyhjään maaliin.