Kärpät nousi takaa ohi ja laittoi Ässät kesäloman partaalle

LIIGA / Kuvakooste
Oulun Kärpät sai Porista mieluisan vierasvoiton mukaansa, kun Ässät kaatui Isomäki Areenassa 1-3. Kotijoukkue oli pitkään kiinni voitossa, mutta oululaiset nousivat kolmannen erän tehohetkellään ohi. Kärpät siirtyi ottelusarjassa 3-1-johtoon ja on enää yhden voiton päästä välieristä.
Kuva © Arno Hämäläinen
Julius Junttilan kultakypärä sai vielä odottaa alkulämmittelyiden aikana kantajaansa.
Itse ottelu oli tasaista ja fyysistä vääntöä alusta alkaen.
Illan tuomaristolla olikin kädet täynnä töitä kahinatilanteissa.
Ässät siirtyi 1-0-johtoon Antoine Laganièren maalilla.
Kärpillä oli vaikeuksia saada hyökkäyspeliään kuosiin porilaisten vahvassa painostuksessa.
Lentokeli.
Kärppä-valmentaja Mikko Manner ei hyväksynyt toisinaan tuomariston ratkaisuja illan aikana.
Veini Vehviläinen piti Kärpät mukana pahimman kiirastulen aikana.
Lentokeli jatkui läpi ottelun kaukalossa.
Kärpät käänsi ottelun kolmannessa erässä, kun Julius Junttila iski pelin tasoihin...
...ja myöhemmin Charles Bertnard sivalsi oululaiset johtoon.
Aikalisä ja kuusi kenttäpelaajaa eivät auttaneet Ässiä...
...Saku Mäenalasen laittaessa tyhjiin loppulukemat 1-3.
Kärpät siirtyi ottelusarjassa voiton päähän välieristä. Vierasyleisössä oli luonnollisesti mukavat tunnelmat ottelun jälkeen ennen kotimatkaa kohti pohjoista.