HIFK ylitsepääsemätön HPK:lle - Tyrväinen puhutti loukkaantumisellaan

LIIGA / Kuvakooste
Lauantain kierroksella kohtasivat Hämeenlinnan Pallokerho ja Helsingin IFK. Kotijoukkueelle hankalaksi vastustajaksi muodostunut helsinkiläisryhmä otti jo neljännen voiton hämeenlinnalaisista lukemin 1-3.
Tasaisessa avauserässä ei nähty maaleja kummaltakaan joukkueelta.
Micke-Max Åsten suoritti tuttua nelosketjun roolia.
Ville Varakas blokkasi laukauksia.
Juho Keränen taklasi kiekotonta Juhani Tyrväistä ja Thomas Nykopp kyseli tämän syytä. Keräselle tuomittiin tilanteesta 5+20.
Juhani Tyrväisen tilanne ei näyttänyt kovin hyvältä. Tuskainen Tyrväinen talutettiin pois kentältä.
HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen kutsui tuomariston koolle.
Ottelun avausosuma syntyi toisen erän toisella minuutilla, kun Oliwer Kaski laukoi vierailijat johtoon.
Maalintekijä Kaski.
Juhani Tyrväinen koki ihmeparantumisen ja palasi tositoimiin toisessa erässä.
Ottelussa nähtiin muutamia kovia taklauksia.
HPK joutui ampumaan maalia kohti liian kaukaa.
Antti Karjalaisen tarkkaakin tarkempi patjatorjunta.
Otto Paajanen tasoitti ottelun ylivoimalla. Syöttäjiksi merkattiin Eetu Tuulola ja Jere Innala.
HIFK siirtyi 1-2-johtoon kolmannen erän puolivälissä. Voittomaaliksi jääneen osuman kirjautti tililleen Jarkko Malinen.
HIFK-puolustus ei päästänyt HPK-hyökkääjiä maalinedustalle.
Kotijoukkueen loppukiri pysähtyi Atte Engreniin.