HPK:n yskivä ylivoima - HIFK alivoimaisenakin parempi

LIIGA / Kuvakooste
Torstai-illassa kohtasivat Hämeenlinnan Pallokerho ja Helsingin IFK. Kolmen nopean maalin jälkeen ottelu rauhoittui ja lopullinen ratkaisu nähtiin ottelun viimeisessä erässä, kun vierasjoukkue iski loppulukemiksi 1-3.
HIFK:n illan torjuntavastuu oli tuttuun tapaan Atte Engrenillä.
Ottelun ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin tehtiin yhteensä kolme maalia. Tämä Kristian Vesalaisen laukaus painui ohi Atte Engrenin ja toi kotijoukkuuen tasoihin.
Micke-Max Åsten nousi vahvasti maalille...
...ja sai HPK-puolustuksen sekaisin. Lukemat 1-2:een
Lennart Petrell tarjoili Elias Ulanderille hyvän laukaisupaikan...
...mutta maalia ei syntynyt. Vaihtopenkillä kerrattiin vielä mikä meni mönkään.
Janne Lahti kärsi pelikieltonsa ja palasi kotiyleisönsä eteen.
Kotijoukkue sai ottelun aikana lähes 12 minuuttia ylivoima-aikaa. Ratkaisijoita ei löytynyt ja kiekkoa siirreltiin liikaa.
Tilanteita riitti kummassakin päädyssä.
Maalivahtien pitää reagoida nopeasti ohjauskiekkoihin.
Jeremy Morin on tuonut hyvää liikettä Kerho-hyökkäykseen.
Vastustajan taipuisasta mailasta näkee mailahäiriköinnin voiman.
Jarkko Malinen hääräsi maalin edustalla ja Lennart Petrell laittoi kiekon reppuun. Tulostaululle lukemat 1-3.
Vaihtopenkille tarjottiin ylävitoset.
Emil Larmi ei antaunut enää uudestaan, vaan torjui ottelun lopun varmasti.
Varmaa torjuntatyöskentelyä esiteltiin myös toisessa päädyssä. Atte Engren torjui HPK:n loppukirin.
Jesper Lindgren kolisteli lopussa vielä ylärimaa. Kolme sarjapistettä kuitenkin helsinkiläisille.