Kärpät määräsi ja SaiPa tuli pari askelta perässä

LIIGA / Kuvakooste
SaiPa jäi lähtötelineisiin eikä pystynyt tarjoamaan kotiyleisölleen paljoakaan ilon aiheita, kun Kärpät tuli vierailulle ja otti komennon heti ensimmäisessä erässä. 20 minuutin jälkeen lukemat olivat oululaisten hyväksi 3-0. SaiPa kunnostautui hieman toiseen erään, mutta Kärppien puolustus piti huolen, ettei SaiPa päässyt monesti hyville tekopaikoille.
Kuva © Topi Lainio
Kärpät oli huomattavasti SaiPaa ahnaampi menemään tilanteisiin.
Ensimmäisen kerran verkko heilui reilun viiden minuutin jälkeen.
Jari Sailio asteli toiseen erään huolettoman näköisenä.
Toiseen erään SaiPa vaihtoi maalille Niclas Westerholmin.
SaiPa pääsi muutaman kerran Kärppien puolustuksen läpi ja hyville laukaisupaikoille.
Veini Vehviläinen oli kuitenkin vaikea ohitettava.
Yleensä tällaisia tilanteen jälkeisiä kasoja selvitellään lähinnä amerikkalaisessa jalkapallossa.
Joni Nikko yrittämässä kavennusmaalia...
...minkä jälkeen Jonatan Tanus teki kotijoukkueen illan ainoan maalin.
Niclas Westerholm veti pidemmän korren Julius Junttilan tullessa maalille.
Vaikka SaiPan peli parani ensimmäisen erän jälkeen, oli Kärpät joukkueista paremmin tilanteen tasalla läpi pelin.
Illan peli yhdessä kuvassa.
Kärpät pääsi pelaamaan kolmannen erän lopun ylivoimaa, ja Niclas Westerholm joutui kaivamaan kiekon maalista minuutti ennen loppua.