Wrennin debyytti kovavireistä KalPaa vastaan

LIIGA / Ennakko
Taotaanko Sport maata vasten, vai voiko Sport laittaa kampoihin?
Kuva © Harri Bragge -www.hb-photography.fi-
Viiden ottelun voittoputkessa seilaava KalPa saapuu tiistai-illan ratoksi Vaasaan haastamaan vaikeuksissa olevaa Sportia.

Edelliset ottelut

Vaikka Sportin onkin löytänyt tehokkuutensa, myös oma verkko on heilunut kovalla tahdilla. Tehokkuudesta päävastuun on ottanut nuori kolmikko Joel Kiviranta-Aleksi Ainali-Antti Kalapudas. Ainali jatkoi Pelicans-ottelun syöttöviimaansa Tampereellakin alustamalla kaksi osumaa Ilvestä vastaan.

Voittoputken lisäksi KalPa on edellisestä kahdeksasta ottelustaan voittanut seitsemän.  Kaikki ottelut ovat päättyneet yhden maalin erolla, ja kolmessa kamppailussa, tappio mukaan lukien, laitettiin pisteet jakoon. Kuopiolaisten paremmuuden ovat saaneet todeta muiden muassa kärkijoukkueet JYP ja Lukko.

Sportin keulahahmojen herättävä

Kotkapaitojen nuoren hyökkääjien mässäilessä pistiellä joukkueen kärkipelaajat eivät ole näyttäneet kovinkaan hyviltä. Michael Parksin on huomannut kentällä ainoastaan kultakypärän takia, ja Andrew Kozekia ei ollenkaan Jyväskylässä pelatun ottelun jälkeen.

Kotiyleisön pitäisi kuitenkin antaa lisäpotkua, mikä on tapahtunut vain parissa kamppailussa. KalPa osaa myös käyttää hyödykseen myös lepsut oman pään pelaamiset, joten Mika Järviselle voi olla tiedossa pitkä ilta. 

Sportin uusi puolustaja William Wrenn pelaa heti KalPaa vastaan, mikäli byrokratinen puoli on pelaajan osilta kunnossa.

Seuraa Heitä

William Wrenn #8 |

Puolustaja

KHL:stä saapunut puolustaja on heti ison suurennuslasin alla.

Alexandre Texier #42 | Columbus

Laitahyökkääjä

Ranskalaishyökkääjä on ollut pirteässä lennossa viime otteluissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Tulosvetovihje

Sportin vahva hetki tulee päätökseensä
Sport-kannattajat saivat nauttia viime viikolla kahdesta runsasmaalisesta ottelusta, ottelusta kun kaksi ottelua tuottivat yhteensä 11 tehtyä maalia ja kolme pistettä. Nyt edessä on paluu arkeen, kun KalPa tulee Vaasaan esittämään kurinalaisempaa peliä. Vahva lento kantaa myös vieraissa, kun pisteet matkaavat tylyllä esityksellä Kuopioon.
1 2
3