Pystyykö Sport haastamaan kovavireisen Tapparan?

LIIGA / Ennakko
Markus Nenonen on viime aikoina ollut tehokas.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Sport ja Tappara iskevät yhteen perjantaina. Molemmat joukkueet ovat voittaneet edelliset pelinsä. Sport kaatoi JYPin numeroin 4−2 ja Tappara voitti KooKoon puhtaasti numeroin 3−0. Illan peli on Sportin kannattajaryhmä Red Armyn juhlapeli, mikä varmasti luo tunnelmaa Kuparisaareen.

Sport pelasi keskiviikkona kotipelin JYPiä vastaan. Peli oli tasainen loppuun asti, mutta Sport pystyi vääntämän ottelun 4−2-voitoksi. Mika Järvinen oli Sportin maalissa loistava: maalivahti torjui 35 laukausta ja ottelun torjuntaprosentti oli 94,59.

Tappara pelasi keskiviikkona KooKoota vastaan, ja tamperelaisjoukkue otti puhtaan voiton numeroin 3−0. Dominik Hrachovina pelasi Tapparan maalissa varmasti ja torjui nollapelin. Niko Ojamäki iski ottelussa kaksi maalia ja Otso Rantakari saalisti kaksi syöttöpistettä.

Jatkavatko maalivahdit hyviä otteitaan?

Järvinen ja Hrachovina pelasivat molemmat erinomaisen ottelun keskiviikkona. Järvinen on tällä kaudella pelannut yhteensä 28 ottelua, ja kauden torjuntaprosentti on tällä hetkellä 88,4. Hrachovinan kausi on ollut hyvä: tšekkimaalivahti on pelannut 26 peliä torjuntaprosentilla 92,7.

Hrachovina voitti maalivahtien edellisen kamppailun, kun Tappara vieraili Vaasassa 21.10.2017. Ottelu päättyi silloin Tapparan 5−2-voittoon, kun vierasjoukkue nousi tasoihin ja ohi.

Jatkuuko Tapparan voittoputki?

Tappara on viime aikoina pelannut vahvasti ja joukkue on nyt neljän ottelun voittoputkessa. Jere Karjalainen on ollut iso osa tamperelaisjoukkueen voittoputkea. Suomalaishyökkääjä iski HPK:ta vastaan hattutempun ja on neljän ottelun pisteputkessa tehoilla 5+2.

Sport on voittanut kaksi edellistä peliään. Ilves kaatui Tampereella numeroin 6−4, ja joukkue voitti keskiviikkona JYPin numeroin 4−2. Joel Kiviranta ja Markus Nenonen ovat olleet Sportin parhaimmistoa. Kiviranta on kolmen ottelun maaliputkessa, Nenonen on puolestaan iskenyt kolme maalia kahteen peliin.

Seuraa Heitä

Jere Karjalainen #21 | Augsburger Panther

Laitahyökkääjä

Iskenyt neljään peliin tehot 5+2.

Joel Kiviranta #94 | Colorado

Laitahyökkääjä

Kolmen ottelun maaliputkessa.

Markus Nenonen #28 | Oskarshamn

Laitahyökkääjä

Iskenyt kolme maalia kahteen peliin.

Dominik Hrachovina #49 |

Maalivahti

Pelasi KooKoota vastaan nollapelin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Tulosvetovihje

Tappara jatkaa pisteputkeaan
Sportin yllä on ollut varsin harmaita pilviä, jotka ovat hiljalleen väistyneet kahdella peräkkäisellä voitolla. Erityisesti viimeistelytehokkuus on parantunut aiempaan verrattuna. Tapparaa vastaan paikkoja ei kuitenkaan tule läheskään niin helpolla. Tappara on tottunut pelinhallinnan ailahteluun, eikä takaiskutkaan hätkäytä. Näin kirvesrintojen pisteputki kasvaa seitsemän ottelun mittaiseksi.
1
4 5