TPS eteni Pitsiturnauksen finaaliin – Patrik Virta loistaa

Patrik Virta oli ottelun parhaimmistoa.

Lukko aloitti ottelun ensimmäisen erän vahvasti, Lauri Tukonen laittoi kiekon maalin 51 sekunnin jälkeen Simo-Pekka Riikolan syötöstä. Peli oli tasaista ja paikkoja oli molemmin puolin, mutta Lukko jatkoi hyvää pelaamistaan ja ajassa 07:16 tuli Lukon toinen osuma. Maalintekijänä Janne Väyrynen ja syöttäjinä Atte Mäkinen sekä Toni Suuronen. Pari minuuttia myöhemmin TPS tuli otteluun mukaan, Timi Lahtinen laukoi kiekon maaliin ja tilanne oli 2–1, syöttäjinä Jonne Virtanen sekä Teemu Väyrynen. TPS:n maalin jälkeen peli oli hyvin tasaista ja erän lopussa lukemat oli vieläkin 2-1.

Toisen erän alussa TPS rakensi hyviä maalintekopaikkoja, mutta vastustajan Kaapo Kähkönen kesti maalissa. Erän puolivälissä TPS sai kahden miehen ylivoiman, kun Mäkinen otti koukkaamisjäähyn, ja hetkeä myöhemmin Arttu Ilomäki laittoi kiekon katsomoon. TPS:n ylivoima lähti hyvin pyörimään, ja pian kiekko oli Lukon maalissa. Maalintekijänä Patrik Virta, esityön tekivät Petrus Palmu ja Elmeri Eronen

Lukko sai vielä ylivoiman, kun turkulaisten Lukas Ekeståhl-Jonsson sai jäähyn estämisestä. Lukko ei saanut kunnolla ylivoimaansa käyntiin. TPS:n Jasper Lindsten sai syötön katkaistua, kiekko tuli Miro Keskitalon lapaan ja Virta karkasi läpiajoon sekä alivoimamaalintekoon. Ottelun viimeisen osuman viimeisteli Lindsten. TPS voitti aloituksen, ja Lindsten laittoi kiekon tyhjään maaliin.

Ottelun parhaimmistoon kuuluivat TPS:n Virta ja Väyrynen. Virta viimeisteli kaksi maalia, Väyrynen puolestaan saalisti kaksi syöttöpistettä.