x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Uutinen

Laakso täydentämään Hermeksen maalivahtiosastoa

LIIGA, MESTIS | 25.2.2017 10:04
Nuori Sport-vahti Leevi Laakso siirtyy lainasopimuksella Hermeksen riveihin.

Ennakko

Karsintaviivan ylle hamuava RoKi pistejahtiin - LeKi tappio niskassa Rovaniemelle

MESTIS | 25.2.2017 9:33
Sarjataulukossa karsintaviivan tuntumassa molemmin puolin keikkuvat RoKi ja Leki kohtaavat Rovaniemellä. Illan ottelussa tullaan näkemään kovaa taistelua pudotuspelien hengessä.

Ennakko

IPK koettaa kevätkuntoaan K-Vantaata vastaan - sammuttavatko lohipaidat Podzinsin pisteputken?

MESTIS | 25.2.2017 9:00
Lauantaina Kankaan montussa iskevät yhteen Iisalmen Peli-Karhut ja K-Vantaa. Molemmat joukkueet purjehtivat tällä hetkellä myötätuulessa, sillä molemmat joukkueet on napsineet kolme voittoa viimeisistä viidestä pelistä. Erityisesti kevään myötä vireen löytänyt IPK on vauhdissa, sillä kahden viimeisen ottelun maaliero on sen eduksi peräti 11-1.

Ennakko

Hermes karvas tappio niskassaan Heinolaan

MESTIS | 25.2.2017 9:00
Dramaattisesti kolmen maalin johtonsa perjantaina värikkäässä ottelussa hukannut Hermes kohtaa lauantaina hyvin kotijäällään Heinolassa viime aikoina pelanneen Peliitat. Joukkueille lauantain ottelu on vasta kauden kolmas keskinäinen välien selvittely.

Ennakko

Keskiviikkona ei maaleilla juhlittu – kääntyykö onni lauantaina?

MESTIS | 25.2.2017 9:00
Lauantain Mestis-kierroksella TUTO saa vieraita Jyväskylästä. Niin JYP-Akatemialla kuin TUTOllakin on allaan keskiviikon tehoton peli, kun Akatemia hävisi omansa 6-0 ja TUTO 2-0.

Ennakko

Jokipoikien tappioputki hipoo jo kaksinumeroisia lukemia - edessä matka pedon kitaan

MESTIS | 25.2.2017 9:00
Yhdeksän ottelun tappioputkessa oleva Jokipojat saapuu tuoreen valmentajansa alaisuudessa Talvisaloon, josta joensuulaisilla ei ole tältä kaudelta hyviä muistoja. Pistepotti olisi arvokas myös kotijoukkue SaPKolle runkosarjan lopun kannalta.

Raportti

Kiekko-Vantaa purjehti päätöserässä voittoon Mehtimäellä – Nurmikannan loukkaantuminen säikäytti

MESTIS | 24.2.2017 22:58
Vantaalaisvieraat nousivat tappioasemasta 2-5-vierasvoittoon Jokipojista väkevällä päätöserän esityksellään. Illan puhuttaneimmassa tilanteessa vieraiden puolustaja Nico Nurmikanta makasi pitkään jäällä jouduttuaan Teemu Lahtisen rajun taklauksen kohteeksi.

Kolumni

Kommentti: Tappelu maalivahdin kanssa oli fiksu veto Espoo Unitedilta

MESTIS | 24.2.2017 22:47
Hermeksen maalivahti Mikael Edelmann lensi ulos ottelusta yhdessä Espoo Unitedin Rasmus Tirrosen kanssa. Tappelu oli fiksu veto espoolaisilta, joille illan voitto voi nousta arvoon arvaamattomaan.

Raportti

Peli-Karhut jatkoi maalitehtailuaan - nyt kaatui KeuPa

MESTIS | 24.2.2017 22:30
Iisalmen Peli-Karhut on löytämässä maalivireen kevään kynnyksellä. JYP-Akatemian keskiviikkona 6-0-lukemin kaatanut karhulauma jatkoi voitokkaasti Keski-Suomen valloitustaan, sillä perjantaina kotiin vietäväksi lähti jälleen kolme pistettä. KeuPa kaatui komeasti Keuruulla pelatussa kamppailussa 5-1.

Timanttikuva

Maalivahtien kaksinkamppailu keskiympyrässä

MESTIS | 24.2.2017 22:05
Kokkolassa Hermeksen ja Espoo Unitedin välisessä kamppailussa nähtiin harvinaista herkkua: joukkueiden maalivahdit Mikael Edelmann ja Rasmus Tirronen ottivat mittelön keskiympyrässä. Molemmat saivat iskuja perille, mutta Edelmann sai Tirrosen jään pintaan ja "voitti" tämän kaksinkamppailun.

Raportti

Espoo United kampesi vaikeuksien kautta voittoon – Hermeksen päävalmentaja Karhulalta kova syytös espoolaisleiriin

MESTIS | 24.2.2017 21:55
Perjantain kuumassa Mestis-ottelussa kotijoukkue Hermes sai vieraita espoolaisryhmästä. Ottelu sisälsi paljon vauhtia, tilanteita ja tunteita - ja myös yhden tappelun. Lopulta United kairasi itselleen kolme sarjapistettä ja vahvisti paikkaansa pudotuspelitaistelussa.

Kuvakooste

Espoo Unitedille täysi pistepotti mukaan Kokkolasta

MESTIS | 24.2.2017 21:25
Hermes ja Espoo United kohtasivat Kokkolan perjantai-illassa. Hermes näytti menevän menojaan, kun se johti ottelua jo 3-0, mutta sitten tapahtui jotain odottamatonta: maalivahdit Rasmus Tirronen ja Mikael Edelmann ottivat keskiympyrässä miehistä mittaa tappelemalla. Tämän jälkeen espoolaiset syttyivät pelaamaan, kampesivat itsensä tasoihin ja menivät lopulta ohi.

Raportti

Hokki kampesi itsensä toden teolla mukaan pudotuspelitaistoon

MESTIS | 24.2.2017 20:49
Hokki sai vieraita Lempäälästä, kun LeKi saapui Kajaaniin mittelemään pudotuspelitaiston kannalta tärkeistä pisteistä. Ottelu säilyi tasaisena loppuun asti.

Uutinen

Maalivahdit Edelmann ja Tirronen suihkuun Kokkolassa - katso video tappelusta

MESTIS | 24.2.2017 19:50
Hermeksen ja Espoo Unitedin ottelu sai erikoisen käänteen toisessa erässä, kun joukkueiden maalivahdit Mikael Edelmann ja Rasmus Tirronen intoutuivat tappelemaan.

Ennakko

Jokipojilla kotikentällään jo totinen paikka

MESTIS | 24.2.2017 9:00
Kahdeksan ottelun tappioputkeen ajautunut Jokipojat palaa perjantaiksi Mehtimäelle. Valmentajaa vaihtaneen nipun haasteena on kotietuun tarttunut Kiekko-Vantaa.

Ennakko

Mestarisuosikin pudotuspelit vaakalaudalla - kaatuuko kotijäällä sarjan heikoin vierasjoukkue?

MESTIS | 24.2.2017 9:00
Kajaanin jäähallilla on jo toisen kerran tälle viikolle luvassa Mestis-kiekkoa, kun Hokki ja LeKi ottavat yhteen perjantai-iltana.

Ennakko

Kahden voitokkaan joukkueen kaksintaistelu jatkuu tärkeistä pisteistä

MESTIS | 24.2.2017 9:00
Illan joukkueet päättävät kahden ottelun peliviikkonsa, kun kotijoukkue Hermes saa vahvasti esiintyneen Espoo Unitedin vieraaksi.

Ennakko

VeikkausTV-ennakko: Ainars Podzinsin yhden miehen pelote on yksi IPK:n harvoista oljenkorsista

MESTIS | 24.2.2017 9:00
IPK:n viime hetkillä herännyt taistelu karsintojen välttämisestä jatkuu perjantaina, kun se matkustaa KeuPan vieraaksi. Keuruulaiset ovat saaneet viime aikoina levätä, mutta joukkueen on oltava tarkkana latvialaishyökkääjä Ainars Podzinsin kanssa.

Kuvakoosteet

Liigaesittely