Vesa Kokkonen LeKin päävalmentajaksi

MESTIS / Uutinen
Lempäälän Kisa vaihtaa päävalmentajaa kauden kynnyksellä. Valmennusvastuun ottaa Vesa Kokkonen, joka korvaa tehtävään aiemmin nimetyn Jari Helteen.

Vesa Kokkonen 43, on LeKin uusi päävalmentaja. Kokkosella on valmennuskokemusta 17 vuoden ajalta Ruotsista pääasiassa juniorijoukkueista. Kokkosen pesti LeKin peräsimessä on miehelle ensimmäinen Suomessa.

– Pitkä hakuprosessi on takana. Vesku vakuutti persoonallaan ja hänellä on aito halu kehittyä sekä kasvaa LeKin mukana Mestiksessä, LeKin manageri Tuukka Suoniemi kertoo.

Aiemmin päävalmentajan tehtävään valittu Jari Helle ei ole ollut joukkueen mukana harjoitusotteluissa sairausloman vuoksi. Peliä on johtanut viime kauteen lopettanut Jarkko Glad, joka jatkaa valmennusryhmässä Kokkosen kanssa. Lisäksi ensi kauden LeKi-valmennukseen kuuluu maalivahtivalmentaja Pekka Korhonen.

LeKi avaa Mestiksen runkosarjaottelut ensi keskiviikkona 15.9., kun joukkue matkaa KooKoon vieraaksi Kouvolan jäähalliin.

– Kouvolaan joukkue lähtee pitkälti Gladin eväillä, sillä sarjan alkukierrokset menevät Kokkosella varmasti joukkueeseen tutustuessa ja omaa pelitapaa hiljalleen sisäänajaessa, Suoniemi toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle