LeKille farmisopimuksia ja uusi päävalmentaja

MESTIS / Uutinen
Mestiksessä operoiva Lempäälän Kisa on solminut farmisopimukset Tapparan ja Ilveksen kanssa. Seuran tiedotteen mukaan kyseessä on merkittävä askel pirkanmaalaisen kiekkoilun kehittämisessä. Uutena päävalmentajana aloittaa Rauman Lukon organisaatiosta siirtyvä Marko Keskinen. Lisäksi seura solmi vuoden jatkosopimukset Anssi Tierannan sekä Jarkko Pyymäen kanssa.

Viidenteen Mestis-kauteensa valmistautuva Lempäälän Kisa on solminut kahden vuoden farmisopimukset Tapparan sekä Ilveksen kanssa. Seura on toiminut farmijoukkueena jommalle kummalle joukkueelle koko sen nelivuotisen Mestis-taipaleen ajan, mutta nyt sopimus on molempien liigaorganisaatioiden kanssa.

– Nyt neuvotellulla kuviolla saadaan jokaiselle osapuolelle paras mahdollinen hyöty seurojen välisestä yhteistyöstä. Molemmat liigaorganisaatiot pysyvät jatkossakin rakkaina vihollisina, mutta varsinkin nuorten pelaajien parhaan mahdollisen kehittymisen kannalta kaikkien kolmen seuran yhteistyö on tärkeää, LeKin manageri Tuukka Suoniemi korostaa.

LeKin valmennus tulee koostumaan molempien liigajoukkueiden valmennusosaamisesta.


LeKi saa jatkossa kaksi isäntäseuraa sekä uudistetun valmennuksen.
Daniel Cfir Levi - http://daniellevi.fi/

Kaksi tärkeää jatkosopimusta

LeKin runkomiehinä menneellä kaudella häärineet puolustaja Anssi Tieranta sekä hyökkääjä Jarkko Pyymäki ovat solmineet vuoden jatkosopimukset LeKin kanssa.

Kolmannen kautensa Kisassa aloittava Tieranta oli joukkueensa kapteeni menneellä kaudella. Kauden kamppailuissa syntyi mukavat tehot 5+5=10, mutta Tierannan parhaimmat avut ovat oman maalinedustan pelaamisessa.

Tapparasta LeKiin siirtynyt Jarkko Pyymäki oli kevään tärkeimpiä pelaajia, kun Kisa punnersi itsensä pudotuspeleihin. Mestis-vauhtiin tottumisen jälkeen vahva kahdensuunnan keskushyökkääjä merkkautti mukavat tehot 4+19=23 42 ottelussa.

– Saadaan johtajuutta, esimerkillisyyttä ja työntekoa. Molempien panos joukkueen pelaamiseen oli merkittävää kevättä kohden mentäessä. Heidän jatkamisensa on todella iso asia organisaatiolle, Suoniemi iloitsee.

Vesa Kokkonen ei jatka LeKin päävalmentajana

Perjantain tiedotustilaisuudessa kävi lisäksi ilmi, että LeKin päävalmentajana mennellä kaudella toiminut Vesa Kokkonen ei jatka seuran peräsimessä. Päävalmentajaksi lempääläläisjoukkueeseen on valittu Marko Keskinen, joka on toiminut Rauman Lukon A-nuorten valmennusryhmässä viimeisen seitsemän kauden ajan, ollen päävalmentajana niistä kolme viimeisintä.

Keskinen saa päätoimiseksi apuvalmentajakseen entisen LeKi-kapteeni Miikka Kuuselan, joka tulee joukkueeseen Tapparan organisaatiosta. Maalivahtivalmentaja Pekka Korhonen jatkaa edelleen joukkueen valmennuksessa ja Jarkko Gladin kanssa neuvottelut tulevasta roolista ovat vielä kesken.

– Haluamme ehdottomasti löytää Jarkolle roolin uudesta valmennusryhmästä, sillä hänen panos oli edellisellä kaudella erittäin merkittävä, Suoniemi päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle