HCK:lle tärkeitä jatkosopimuksia – Hyttinen SaPKosta

MESTIS / Uutinen
Mestis-tulokas HCK on solminut yksivuotiset jatkosopimukset viime kaudella suurissa rooleissa joukkueessa olleiden Karri Herrasen ja Toni Jeskasen. Sen lisäksi keravalaisseura ilmoitti kiinnittäneensä riveihinsä SaPKosta siirtyvän Joonas Hyttisen.

HCK:n maalivahtiosasto on jo hyvissä ajoin valmiina, kun viime kaudella joukkueen ykkösvahtina häärinyt Karri Herranen piirsi nimensä yksivuotiseen jatkosopimukseen. 25-vuotias Herranen pelasi yhteensä 32 Suomi-sarja- ja Mestis-karsintakamppailua pysäyttäen kiekot varusteisiinsa torjuntaprosentilla 90,58.

RoKin paidassa Mestis-vetoja jo kaudella 2009–2010 maistellut Herranen muodostaa täten HCK:n tulevan sesongin maalivahtitrion yhdessä Hokista siirtyneen Aaro Peltosen ja niin ikään Keravalla jatkavan Kalle Helmisen kanssa.

Herrasen lisäksi HCK-miehistössä jatkaa päättyneellä kaudella joukkueen sisäisen pistepörssin nimiinsä, 42 ottelussa syntyneiden 33+41 tehojen turvin, vienyt Toni Jeskanen. 25-vuotias keskushyökkääjä pisti nimensä niin ikään yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Kasvattiseuransa Kiekko-Vantaan sotisovassa Mestistä kausilla 2006–2010 yhteensä 153 kamppailun ja 54 (24+30) pisteen verran esiintyneen Jeskasen jatkon myötä HCK on saanut kiinnitettyä, II-divisioonajoukkue Bewe Hockeyn paitaan siirtynyttä Jesse Nuutista lukuun ottamatta, koko viime kauden pistekärkensä.


Karri Herranen jatkaa HCK:n maalilla myös Mestiksessä.
Teemu Eirtovaara - http://eirten.kuvat.fi

Hyttinen siirtyy ”pääkaupunkiseudun” humuun

Kolmas uusi sopimuspelaaja on puolestaan koko tähänastisen kiekkouransa Savonlinnassa viettänyt keskushyökkääjä Joonas Hyttinen. Savosta ”pääkaupunkiseudulle” muuttava Hyttinen on kirjauttanut tilastoihinsa viiden viime kauden aikana kasvattiseuransa SaPKon paidassa yhteensä 138 Mestis-ottelua, joissa miehen tilille on merkitty tehot 8+13.

Päättynyt kausi oli Hyttisen selkeästi tehokkain rypistys Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, sillä 22-vuotias keskushyökkääjä merkkautti yhteensä 43 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa 15 (6+9) tehopistettä.

Nyt julkaistujen nimien myötä HCK:lla on kasassa kaiken kaikkiaan 18 pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2012–2013.

» Lähetä palautetta toimitukselle