TUTO juhlallisesti Mestiksen kärkeen

MESTIS / Kuvakooste
TUTO voitti 70-vuotisjuhlaottelun SaPKoa vastaan maalein 5-2. Tasaväkinen ottelu ratkesi vasta viimeisillä minuuteilla, kun Mikko Laine pääsi saattamaan kiekon tyhjään maaliin SaPKon painostuksesta huolimatta. Anssi Virkki ennätti iskemään vielä yhden maaliin viimeisen minuutin aikana.
Alussa lämpöä haettiin yhtenevissä väreissä.
Aki Keinänen oli haluttu mies juhlaottelussa. Isommatkin miehet kävivät Keinästä tarkastelemassa. Kenties hänet haluttiin kirjoittamaan uusi sopimus.
TUTO pelasi ottelun ensimmäisen erän paidoissa, jotka mukailivat pelipaitaa kaudelta 1963-64.
Paidat kiinnostivat myös vierasjoukkueen pelaajia.
Ottelussa nähtiin ryminää. Paikoin oltiin liiankin innokkaina iholla.
Laukaukset lähtivät lujaa.
Kristian Järvinen menetti kiekon maalin takana, mutta ennätti kuitenkin pelastamaan varmalta näyttäneen maalin.
Katsomossa riitti väkeä...
...ja tunnelmaa.
SaPKo haki taklauksia joukkuiden vaihdettua väritystä loppupelin ajaksi.
Aina ei ennätetty taklaamaan kunnolla.
Kotijoukkue aloitti maalinteon. Ensimmäinen maali oli Tuukka Pulliaisen käsialaa.
Timi Lahtinen iski TUTOn toisen maalin.
Pulliainen löysi kolmanteen maaliin viivalta Martin Bergerin, jonka laukauksen ohjasi sisään Aleksi Rutanen.
SaPKo kiri vielä likelle Jonatan Tanuksen maaleilla.
TUTO katkaisi kuitenkin savonlinnalaisten kirin. Mikko Laine iski kiekon tyhjään maaliin