RoKi iski Peliitat nurin

RoKia onnisti kotikaukalossaan perjantaina.
Toistaiseksi ilman voittoja kauttaan tahkova Peliitat matkasi perjantaina yhtälailla varsin epäonnisen RoKin luo Rovaniemelle. Heinolalaiset joutuivat tälläkin kertaa jalkoihin, kun RoKi marssi 4-1-voittoon.

RoKi oli hävinnyt kaksi vierasotteluaan ennen Peliittojen isännöintiä, mutta perjantai-illan kamppailu alkoi kuitenkin isäntien kannalta hyvissä merkeissä. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin Tuomas Komulaisen viimeistelemässä 1-0-tilanteessa.

Komulaisen maalivire ei loppunut ensimmäiseen erään. Toisen erän puolen välin tienoilla hyökkääjä viimeisteli illan toisensa vieden kotijoukkueen 2-0-johtoon. Peliittojen isku oli kuitenkin nopea, sillä vain paria minuuttia myöhemmin Eetu-Ville Arkiomaa taituroi heinolalaiset maalin päähän. Toisen erän lopulla molemmille joukkueille tarjoutui ylivoimaa, mutta kumpikaan ei käyttänyt paikkoja hyväkseen. Etenkin Peliitoille kavennusmaali olisi ollut elintärkeä.

Ottelun lopullinen niitti nähtiin kuitenkin vasta päätöserän viimeisillä minuuteilla, kun RoKi karkasi 4-1-johtoon viimeisen kahden minuutin aikana: ensin Olli-Matti Järvelää onnisti ja alle minuuttia myöhemmin Antti Järvelä viimeisteli ottelun lopputuloksen 4-1.

RoKi jatkaa kamppailujaan heti huomenna lauantaina, kun se matkaa KeuPa HT:n vieraaksi. Peliitat puolestaan kohtaa Hokin Kajaanissa.