NHL-kierroksen topit ja flopit: Panthers jatkaa voittokulkuaan, Coyotes kaatoi vihdoin Ducksin

NHL / Aamuraportti
Vincent Trocheck ratkaisi voiton Panthersille.
Kuva © Getty Images
Florida Panthers näytti yön NHL-kierroksella, miksi se on varteenotettava pudotuspelijoukkue keväällä. Jatkoaika kokosi yhteen kaksi ottelua sisältäneen kierroksen onnistujat,epäonnistujat sekä joukkueidensa suurimmat sankarit.

Topit

Florida Panthersin hurja vire jatkuu

Viides peräkkäinen voitto ja vielä vieraissa! Panthers-ryhmä on tällä hetkellä vahvasti puskemassa itseään kohti pudotuspelejä. Sen sai kokea tällä kertaa St.Louis Blues, joka taipui lopulta vain viisi sekuntia ennen päätössummerin soittoa Vincent Trocheckin maalilla lukemin 2-1.

Taisteleva Coyotes

Ducks on ollut tällä kaudella erittäin hankala vastus Coyotesille - viimeisin voitto on lokakuun harjoituspelissä ja sekin vasta jatkoajalla. Tällä kertaa Coyotes sai palkinnoksi lukemin 3-2 päättyneen taisteluvoiton vahvan avauseränsä ansiosta. Maaleista vastasivat Christian Dvorak, Radim Vrbata sekä tulokaspuolustaja Jacob Chrychrun.

Ryan Getzlafin herääminen

On Ducksin kannalta erittäin mieluisaa, että kapteeni Ryan Getzlaf on löytämässä isompaa vaihdetta pistetehtailussa - viime yönä kaksi tehtyä maalia ja ottelun kakkostähti. Tosin ei liene mikään iso yllätys, että viimeisessä viidessä pelissä tehot 3+3 kerännyt Getzlaf alkaa lämmetä juuri sopivasti pudotuspelien lähestyessä. 

Flopit

Ducksin ensimmäinen erä

Ankkalaumalla oli vielä ajatukset edellisen päivän ottelussa Kingsiä vastaan. Sen verran uniselta näytti taas touhu. Ducksin maalin suulla aloittanut Jonathan Bernier ehti torjua kuudesta laukauksesta vain kolme, kunnes John Gibson vaihdettiin tolppien väliin kahteen viimeiseen erään.

» Lähetä palautetta toimitukselle