NHL-kierroksen topit ja flopit: Capitals palasi voittokantaan, Panthersin voittoputki poikki

NHL / Aamuraportti
Capitals juhli Flyersia vastaan.
Kuva © Getty Images
Edmonton Oilers ja Washington Capitals terästäytyivät ja ottivat otteluissaan voitot. Suomalaisetkin pääsivät jälleen tehoille. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistujat, epäonnistujat sekä joukkueidensa suurimmat sankarit.

Topit

Jevgeni Kuznetsov, Washington Capitals

Voittojen tielle palannut Capitals ei antanut maalinteko-ongelmista kärsivän Flyersin yllättää. Lukemin 4-1 päättyneen ottelun tehomies oli venäläissentteri Jevgeni Kuznetsov kahdella maalilla. Kahden pisteen iltaa viettivät myös Nicklas Bäckström (1+1), Justin Williams (0+2) sekä Aleksandr Ovetškin (0+2). Maalinsuulla pelannut Braden Holtby otti kauden 30. voittonsa ja Lars Eller sai 500 ottelua täyteen.

Rickard Rakell, Anaheim Ducks

Liukasliikkeinen ruotsalaishyökkääjä oli Ducksin voiton takuumiehenä Bruinsia vastaan. Tehot 2+0 nakuttanut Rakell katkaisi samalla peräti viiden ottelun mittaiseksi venyneen pisteettömän putkensa. 

Panthersin suomalaistykit tehopisteille

Aleksander Barkov iski maalin ja Jussi Jokinen keräsi kaksi syöttöpistettä kamppailussa Oilersia vastaan. Tehot eivät kuitenkaan auttaneet Panthersia voittoon asti, vaan viiden ottelun mittaisen voittoputken katkaisi lopulta Oilers-puolustaja Kris Russell jatkoaikamaalillaan.

Flopit

Philadelphia Flyersin tehottomuus jatkuu

Vaikeaa on voittaa pelejä, jos ei tee maaleja. Flyers tulitti Braden Holtbya kohti yhteensä kunnioitettavat 34 kertaa, mutta se on laiha lohtu, jos kiekko ei löydä tietään verkon perukoille. Varsinkin liigan eliittisenttereihin kuuluva Claude Giroux on tällä hetkellä pahasti jumissa tehojensa kanssa. Flyers-kapteenin saldo oli Capitalsia vastaan jälleen varsin vaatimaton - vain yksi laukaus maalia kohti.

» Lähetä palautetta toimitukselle