Kai Suikkanen sai potkut – seura ei kommentoi syitä

LIIGA / Uutinen
KHL-liigan Lokomotiv Jaroslavl on erottanut suomalaisen päävalmentajansa Kai Suikkasen. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Suikkanen on jo kolmas tämän vuoden aikana Jarloslavlista potkut saanut päävalmentaja.

Jaroslavl ilmoitti torstaina päättäneensä yhteistyön Kai Suikkasen kanssa. Viime kaudella Turun Palloseuran Suomen mestaruuteen luotsannut valmentaja on nyt vailla töitä.

Suikkasen alaisuudessa Jaroslavl keräsi 37 sarjapistettä 21 ottelussa ja on tällä hetkellä läntisen konferenssin toisena.

Asiaa uutistoimisto RIA Novostille kommentoinut Lokomotivin presidentti Juri Jakovlev totesi, että seurajohdolla oli hyvät syyt Suikkasen potkuihin, muttei halunnut kommentoida asiaa juuri enempää.

– Kaikilla seuroilla on oma tapansa arvioida tuloksia. Meillä on omat metodimme. Mielestämme meillä on vahva joukkue ja meidän pitäisi pelata nykyistä menestyksekkäämmin, totesi Jakovlev.

Uutta päävalmentajaa seura ei ole vielä palkannut, mutta se on nimittänyt Vladimir Vujtekin valmentaja-konsultiksi. Jakovlevin mukaan on kuitenkin todennäköisintä, että hänet nimitetään päävalmentajaksi. Vujtek luotsasi seuran Venäjän mestariksi 2002 ja 2003.


Kai Suikkanen on nyt työtön.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle