Koponen palaa pikavisiitille SaPKoon

LIIGA, MESTIS / Uutinen
SaPKo saa revanssiviikonlopun peleihinsä kaksi vahvistusta, kun Tero Koponen ja Jaakko Rissanen pukevat pässipaidan päälleen Jokipoikia vastaan käytävissä koitoksissa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Kiekko-Itä-Savo.

Edelliskaudella SaPKossa kiekkoillut keskushyökkääjä Tero Koponen, 34, on kuluvalla sesongilla pitänyt pelituntumaa yllä III-divisioonajoukkue Ikurin Vireen riveissä. Kolmessa pelaamassaan kolmosdivarikamppailussa Koponen on iskenyt peräti 12 (1+11) tehopistettä.

– Olimme Teroon yhteydessä ja hän halusi auttaa meitä loukkaantumissumassa. Tuttu kaveri on helppo ottaa joukkueeseen ja varmaan hän tuo ainakin henkiselle puolelle ison panoksen, toteaa Kiekko-Itä-Savon -nettisivuilla SaPKon joukkueenjohtaja Pekka Lindén tyytyväisenä.

Koposen lisäksi SaPKo-hyökkäys vahvistuu KalPasta lainalle saapuvalla Jaakko Rissasella. Meneillään olevalla sesongilla 21-vuotias sentteri on pelannut KalPan paidassa 15 SM-liigaottelua, joissa Rissasen tilille on merkitty neljä syöttöpistettä.

SaPKon riveissä lainalla oleva KalPa-puolustaja Matti Koistinen jatkaa niin ikään revanssiviikonlopun yli pässipaitojen vahvuudessa.

Lähde: http://kiekko.ita-savo.fi


Koponen palaa pässipaitaan.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle