Kärki: Olisi pitänyt pystyä auttamaan joukkuetta enemmän

LIIGA / Haastattelu
Kärki ei ollut tyytyväinen kevään pelien kulkuun.
Kuva © Kirsi Teiskonlahti

Ässien hyökkääjä Jarno Kärki oli harmissaan Ilveksen päätettyä porilaisten kauden pudotuspelien avauskierroksella. Kauden aikana vaivanneet kolhut ja varsinkin kevään tehottomuus olivat päällimmäisenä mielessä. 

− Olo on tyhjä. Osasin kyllä valmistautua siihen, että tämä peli Isomäessä tulee olemaan henkilökohtaisesti kova paikka. Fiilis oli kuitenkin loistava ja oli upeaa pelata tänään. Maaleja en pystynyt tekemään ja se painaa kyllä, kun en pystynyt auttamaan joukkuettani tarpeeksi kauden tärkeimmillä hetkillä. Ei voi olla tyytyväinen.

− Tämä on ollut aika erityinen kausi. Olemme olleet paljon yhdessä ja olemme keskittyneet kaukalon sisäpuolisten asioiden lisäksi paljon myös sen ulkopuolisiin juttuihin. Itselleni kausi on kuitenkin ollut vaikea ja kolhut ovat vaikuttaneet tekemiseen, Kärki analysoi.

Matka viime kesästä tähän hetkeen on ollut pitkä - jokaisella joukkueella. Matkan yhtäkkinen päättyminen pistää pelaajan helposti mietteliääksi. 

− Meillä on ollut kesästä asti hyvä juttu tässä tekeillä ja tosissamme olemme painaneet kokoajan, vaikkei se peli ole jäällä aina niin iloiselta vaikuttanutkaan, Kärki tuumasi.

− Taistelimme niin kauan kuuden parhaan joukkoon pääsystä ja kun se ei lopulta onnistunutkaan, niin se vei meiltä ehkä hieman pois tekemisestä. Eihän sen saisi antaa vaikuttaa ja kyllähän me kasasimmekin itsemme hienosti siihen ensimmäiseen Ilves-peliin. Ei vaan riittänyt.

Kiekkovuodet Ässissä ovat antaneet Kärjelle paljon. Liigadebyytti, erilaiset kaudet ja hetket ovat ikuisesti mielessä.

− Nämä kolme kauttani Liigassa ovat olleet kyllä täynnä unohtumattomia hetkiä ja kokemuksia, hän päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle