Masuhr: "Olen ylpeä saadessani olla osa tätä kokonaisuutta"

LIIGA / Haastattelu
Masuhr pelasi lauantaina lupauksia antavasti.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
KalPasta Kärppiin siirtynyt Adam Masuhr teki lauantaina debyyttinsä uuden joukkueensa paidassa. Puolustaja pelasi varsin lupauksia antavan pelin. Ottelun jälkeen iloisesti hymyilevä ruotsalainen oli varsin innostuneen oloisena.

Kärppien tuore puolustajavahvistus Adam Masuhr oli ottelun jälkimainingeissa erittäin iloisella ja vapautuneella mielellä. Olihan takataskussa uunituore voitto Jokereista ja paikka Liigan tämän hetken ykkösjoukkueen takalinjoilla. Alkukauden vaikeudet eivät siis olleet onnistuneet musertamaan miehen mielialaa.

− Olen todella innoissani täällä olemisesta. Kärpät on pitänyt minusta ja perheestäni superhyvää huolta, ja tähän mennessä kaikki on mennytkin täydellisesti, jutteli Masuhr.

Lauantain ottelussa miehen pistesarakkeeseen kirjattiin heti syöttömerkintä, kun puolustaja antoi kakkossyötön illan avausosumaan. Muutenkin ruotsalainen esiintyi, varsinkin ylivoimapelissä, lupaksia herättävästi. Masuhr esitteli muutamaan otteeseen hyvää lyöntilaukaustaan, vielä kuitenkin tuloksetta.

− Onhan siinä hieman totuttelemista, kun tulee Liigan pohjilta kärkijoukkueeseen. Sen vauhdin ja energian, minkä Kärpät laittaa aina peliin, tunsi välittömästi.

− Ottelun alku oli uskomaton meiltä. Yritin parhaani mukaan pysyä jätkien perässä. Olen iloinen, että aloitimme niin hyvin. Se teki tämän minulle paljon helpommaksi.

Myös valmentaja Mikko Manner oli tyytyväinen uuden pelaajan debyyttiin.

− Miehellä oli heti todellinen kärppäsydän. Toivoimme, että Adam lyö heti itsensä täysillä likoon, ja sen hän myös teki, kommentoi Manner.

− Kun Adam tottuu meidän kuvioihin vielä paremmin, tulee hänestä olemaan vielä todella paljon iloa ja apua meille, jatkoi kärppävalmentaja.

Kärppien joukkue on ottanut uuden tulokkaan avosylin vastaan. Tämä asia on Masuhria miellyttänyt suuresti.

− Täällä on paljon hauskoja ukkoja, jotka ovat ottaneet minut loistavasti vastaan. Tunsin oloni välittömästi tervetulleeksi, mikä myös osaltaan on helpottanut muutosta.

− Joukkue on erittäin luisteluvoimainen, ja täällä on hyvä työmoraali. Olen vain ylpeä, että saan olla osa tätä kokonaisuutta. Tämä on todella hyvä ryhmä.

− Nyt minun pitää vain tehdä kovasti töitä, että pystyn pelaamaan parhaalla mahdollisella tasollani tälle joukkueelle, päätti Masuhr.

» Lähetä palautetta toimitukselle