Vastuusta nauttiva Pietilä pyrkii täyttämään Ben Bloodin saappaat puolustuspään isäntänä

LIIGA / Haastattelu
Pietilä oli keskiviikkoiltana Pelicans-puolustuksen avainhahmoja.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vastuutaan Pelicans-puolustuksessa kasvattanut Juha-Pekka Pietilä kertoi mietteitään fyysisyyden lisääntymisestä peliinsä, sekä Ben Bloodin saappaiden täytöstä puolustuksen isäntänä.

Kauden mittaan runsaasti vastuuta Pelicans-puolustuksessa saanut Juha-Pekka Pietilä on nauttinut suurista peliminuuteista.

− Tietysti on ollut kiva pelata. Oikeastaan koko kauden on tullut vastuuta, mutta hyvältä on maistunut pelaaminen.

Viime aikoina runsaasti parantuneita otteita kommentoitaessa lahtelaispuolustaja suhtautui kehuihin vaatimattomasti ja jakoi kehuja joukkueelle.

− Ekassa erässä oli koko jengillä vähän tahmeaa, ja itsellekin tuli siinä muutama turha kiekonmenetys. Siitä pikkuhiljaa kroppa aukesi sitten koko joukkueella ja loppuottelu oli sellaista tylyä peruspelaamista. Hyvin saatiin avauspeliä sumputettua vastustajalta, ja sitä kautta hyvä voitto, Pietilä viittasi keskiviikon voitokkaaseen JYP-peliin.

Viime aikoina kaukalossa on nähty normaalia fyysisemmin pelaava Pietilä, ja mies on tiedostanut tämän myös itsekin.

− Mullakin sitä kokoa on sen verran, että sitä pitääkin pystyä käyttämään välillä. Koutseiltakin on tullut ohjetta, että voit käyttää enemmän fyysisyyttä. Siihen olen pystynytkin jonkin verran, ja tuntunut, että välillä on saanut miehiä hyvin liimattua seinälle.

Bloodin saappaisiin alakerran isännäksi?

Kysyttäessä, olisiko Pietilästä jopa täyttämään loukkaantuneen Ben Bloodin saappaita alakerran isäntänä, jakaa mies reilusti tunnustusta joukkuekaverilleen.

− Benihän (Blood) on vahva ja kova kaveri, sekä todella hyvä puolustaja. Ehkä en itse ole vielä samalla tasolla puolustuspelaamisen suhteen kuin Ben, mutta toivotaan, että kevään aikana pystyn ottamaan ne saappaat puolustuspelin kinginä. Ben on kuitenkin todennäköisesti loppukauden sivussa, ja jonkun on se rooli täytettävä.

» Lähetä palautetta toimitukselle