KHL-pudotuspelit: Dinamo ja Metallurg aloittivat voitoilla - Kaski pisteille

KHL / Kierrosraportti
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
KHL:n pudotuspeleissä nähtiin torstaina vain vierasvoittoja, kun Metallurg Magnitogorsk ja Dinamo Moskova hakivat arvokkaat voitot. Suomalaisista Oliwer Kaski saalisti syöttöpisteen Avangard Omskin paidassa.

Kotieduilla sarjoihin lähteneet SKA Pietari ja Avangard Omsk joutuivat heti ensimmäisissä otteluissa pettymään, kun voitot lähtivät vieraiden matkoihin.

KHL:n pudotuspelit jatkuvat perjantaina kahdella ottelulla, kun TsSKA Moskova pyrkii tasoittamaan voitot Lokomotiv Jaroslavlia vastaan ja Ak Bars Kazan saa haasteen suomalaisten tähdittämältä Salavat Julajev Ufalta.

Vieraille laajalla rintamalla onnistumisia - Dinamo johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0

Dinamo Moskova haki heti ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa kotiedun itselleen.

Dinamo Moskova haki komean voiton SKA Pietarin vieraista KHL:n pudotuspelien toisen kierroksen avausottelusta.

Dinamon voitossa tehot jakautuivat hieman poikkeuksellisesti ykköskentän ulkopuolelle, kun Michal Cajkovski, Andrei Sergejev, Oscar Lindberg ja Dmitri Jaskin vastasivat maaleista. Näistä Jaskinille ja Cajkovskille merkittiin ottelussa myös syöttöpisteet.

Dinamon kakkoskentän laitahyökkääjä Daniil Tarasov syötti kaksi vieraiden maaleista.

SKA:lta kolmannessa erässä ainoan maalin onnistui tekemään ruotsalaispuolustaja Lukas Bengtsson ylivoimalla. SKA pääsi ottelussa ylivoimalle viisi kertaa, kun Dinamo vain kertaalleen.

Suomalaisista kotijoukkueen Joonas Kemppainen ja vieraiden Juuso Hietanen eivät saalistaneet tehopisteitä. Ivan Botšarov torjui Dinamon maalilla 32 kertaa.

Ottelusarja jatkuu lauantaina Pietarissa.

Taylor Beck vieraiden tehomiehenä - Metallurg johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0

Metallurg Magnitogorsk ryösti Avangard Omskilta kotiedun itselleen ottamalla selkeän vierasvoiton ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa.

Metallurg Magnitogorsk antoi KHL:n pudotuspelien toisen kierroksen avausottelussa myrskyvaroituksen voittamalla Avangard Omskin tyylipuhtaasti kolmannen erän kolmella pikamaalilla.

Ilja Vorobjovin valmentaman pampun tehomiehenä hääri kanadalaishyökkääjä Taylor Beck, joka iski ottelussa tehot 1+2. Kahden pisteen iltaa vierailta vietti Sergei Mozjakin, Philip Holm ja Dennis Rasmussen

Beckin, Holmin ja Mozjakinin lisäksi maalinteossa onnistuivat Semjon Košelev sekä Andrej Nestrasil.

Avangardilta maalinteossa onnistui Columbus Blue Jacketsin varaama Jegor Tšinakhov ja Reid Boucher. Oliwer Kaski syötti Boucherin ylivoimamaalin avauserässä.

Metallurgin maalilla voiton torjui Vasili Košetskin. Venäläiskonkari venyi kiekon tielle 29 kertaa illan ottelussa.

Kotijoukkueen Ville Pokka ei saalistanut tehopisteitä ottelussa mutta sai peliaikaa vajaat 20 minuuttia.